Πολύ πετυχημένο δροσερό κέρασμα !!
Για τη κρέμα:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο βρασμένο σε καραμέλα.(επειδή θέλει 3ωρες βράσιμο,βράζω 4-5 κουτιά να έχω)
2φακελα σκόνη σαντιγί χτυπημένα με 2 φλυτζ.φρέσκο γάλα.
Δείτε ακόμη: Γεμιστά κατσαρόλας με λεμονάτη κρέμα
Δείτε ακόμη ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!!!
Μόλις παγώσει η σαντιγί την ανακατεύουμε με τη καραμέλα και ρίχνουμε και ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα.
Βάζουμε κατάψυξη να παγώσει καλά.Σε 2ωρες Χτυπάμε το μείγμα καλά και ξανά στη κατάψυξη.Σε 4ωρες είναι έτοιμο το παγωτό δε θέλει άλλο χτύπημα.Γίνεται σαν παρφέ.
Αλείφουμε τα χωνάκια καραμέλα και τα γεμίζουμε παγωτό.
Σε λιωμένη κουβερτούρα βουτάμε το επάνω μέρος,τα βάζουμε σε ποτηράκια να σταθούν και στη κατάψυξη.Σε 15 λεπτά είναι έτοιμα!!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες