Παγωτο κακαο-μερεντα. Η απολύτη αμαρτία!Μόλις με πέντε υλικά!
Υλικά
500γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
400γρ εβαπορε
400γρ ζαχαρουχο γαλα
2 βανιλιες
4-5 κ.σ κακαο
Λιγη μερεντα για γαρνιρισμα
Εκτέλεση
Ολα πρεπει να ειναι παγωμενα.
Χτυπαμε πρωτα την κρεμα γαλακτος σε πηχτη σαντιγυ και στη συνεχεια προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα εκτος απο τη μερεντα.
Βαζουμε σε ενα μπωλ το μισο παγωτο λιγη μερεντα γυρω γυρω και επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα. Βαζουμε στην καταψυξη για 4-5 ωρες τουλαχιστον.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις