Λαχταριστό παγωτό κακάο-μερεντα

Παγωτο κακαο-μερεντα. Η απολύτη αμαρτία!Μόλις με πέντε υλικά!

Υλικά

500γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
400γρ εβαπορε
400γρ ζαχαρουχο γαλα
2 βανιλιες
4-5 κ.σ κακαο
Λιγη μερεντα για γαρνιρισμα

Εκτέλεση

Ολα πρεπει να ειναι παγωμενα.
Χτυπαμε πρωτα την κρεμα γαλακτος σε πηχτη σαντιγυ και στη συνεχεια προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα εκτος απο τη μερεντα.
Βαζουμε σε ενα μπωλ το μισο παγωτο λιγη μερεντα γυρω γυρω και επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα. Βαζουμε στην καταψυξη για 4-5 ωρες τουλαχιστον.

Close