Πανεύκολα και λαχταριστά σοκολατάκια

Υλικά και Εκέλεση :

Βάζουμε σε μπεν Μαρί 250 γραμμάρια κουβερτούρα να λιώσει.

Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε πολύ λίγο 80 ml.κρέμα γάλακτος,20 ml γάλα,10 ml λικέρ.

Οπότε το προσθέτουμε στην κουβερτούρα ανακατεύουμε και το βάζουμε ψυγείο να παγώσει καλά.

Παίρνουμε της θήκες μας( κάνουν παγοθήκες ) βάζουμε μέσα στην καθεμία λίγο λιωμένη κουβερτούρα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.

 

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Βάζουμε μέσα στης θήκες γέμιση και πάνω λίγο λιωμένη κουβερτούρα.

Οπότε όταν τα ξεφορμάρομαι τους δίνουμε σχέδια πάλι με λιωμένη κουβερτούρα!!

 

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Close