Υλικά και Εκέλεση :
- κουβερτουρα 250 γρ.
- κρεμα γαλακτος 80 ml.
- γάλα 20 ml.
- λικέρ 10 ml.
Υλικά
Βάζουμε σε μπεν Μαρί 250 γραμμάρια κουβερτούρα να λιώσει.
Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε πολύ λίγο 80 ml.κρέμα γάλακτος,20 ml γάλα,10 ml λικέρ.
Οπότε το προσθέτουμε στην κουβερτούρα ανακατεύουμε και το βάζουμε ψυγείο να παγώσει καλά.
Παίρνουμε της θήκες μας( κάνουν παγοθήκες ) βάζουμε μέσα στην καθεμία λίγο λιωμένη κουβερτούρα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε μέσα στης θήκες γέμιση και πάνω λίγο λιωμένη κουβερτούρα.
Οπότε όταν τα ξεφορμάρομαι τους δίνουμε σχέδια πάλι με λιωμένη κουβερτούρα!!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις