Πανευκολοι και πεντανόστιμοι κουραμπιέδες με τεσσέρα υλικα!

Αυτοί οι κουραμπιέδες είναι  πανευκολοι να τους φτιάξετε και πεντανόστιμοι

Υλικα

500 γρ φρεσκο βουτυρο,

1/2 φλυτζανα του νες καφε ζαχαρη αχνη

2 βανιλιες

περίπου 4 φλυντζανες αλεύρι για όλες τις χρήσεις,(γύρω στο κιλό)

ζαχαρη αχνη για το πασπαλισμα.

Αμυγδαλά δεν εβαλα γιατί Δεν μας αρεσουν.Αν θελετε  μπορειτε  να βαλετε.Τα καβουρδιζουμε ελαφρα και τα προσθετουμε στη ζυμη!

Χτυπάμε στο μίξερ το βουτυρο με την αχνη να αφρατεψει,προσθετουμε τις βανιλιες και το αλευρι και αρχιζουμε να δουλευουμε τη ζυμη με το χερι.Φτιαχνουμε μια ζυμη αφρατη.Εγω εκανα μικρα κουραμπιεδακια και τα εβαλα σε μικρες θηκες για τρουφακια.Ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφι χρωμα!!!!!!Αφηνουμε να κρυωσουν και τους πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη.Τοσο απλαααα!!.

Μαρία Μαρδα
Μαρία Μαρδα

Είμαι η Μαρία Μαρδα και ζω στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Είμαι 36 ετών παντρεμένη και έχω δυο γιους 7 και 9 χρόνων. Μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική γιατί μέσα από αυτές δημιουργώ και ηρεμώ. Πολλές φορές μέσα από τις γεύσεις, έρχονται στο μυαλό μου αναμνήσεις που με κάνουν χαρούμενη! Ξεκίνησα να μαγειρεύω όταν ήμουν 14 χρονών και από τότε το κάνω συνέχεια. Στην κουζίνα μου διασκεδάζω, εκτονώνομαι, ηρεμώ.


Close