Yλικά
2 1\2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους
3 αβγά
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα φρέσκο
1\2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
3 φλυτζάνια τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
1 1\2 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ
πιπέρι και αν θέλετε λίγο δυόσμο
Εκτέλεση
Ανακατεύετε (με το χέρι) το λάδι με το γάλα, προσθέτετε και τα αβγά ένα ένα.
Έχετε ανακατέψει σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέκιν και το προσθέτετε σταδιακά με το κομμένο ζαμπόν μέσα στο προηγούμενο μείγμα. (γάλα, λάδι, αβγά). Στη συνέχεια προσθέστε το πιπέρι και το τυρί.
Ανακατέψτε καλά, βουτυρώνετε μία μακρόστενη φόρμα, το αδειάζεται μέσα, το στρώνετε ομοιόμορφα.
Έπειτα πασπαλίστε το και με τριμμένο τυρί και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!! Τέλειο!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες