Πανεύκολος οδηγός για να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από cupcakes

Σίγουρα έχετε αρχίσει και σκέφτεστε, πως να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας ή αν έχετε γιορτή τώρα μέσα στις γιορτές, τι γλυκά να φτιάξετε και τι διακοσμήσεις να κάνετε σε αυτά για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.Σταματήστε να σκέφτεστε τι να φτιάξετε γιατί εδώ θα βρείτε την τέλεια ιδέα! Φτιάξτε χριστουγεννιάτικο δέντρο με cupcakes!

christougenniatiko-dentro-me-cupcakes1_

Το χριστουγεννιάτικο σας δέντρο σίγουρα θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους σας! Είναι και λαχταριστό αλλά και εμφανίσιμο!

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας συνταγή για cupcake.Για να φτιάξετε το δικό σας δέντρο θα χρειαστείτε κάπου 13 cupcakes.Όταν ετοιμαστούν τα cupcake,διέταξε τα έτσι ώστε να σχηματίσετε ένα τρίγωνο και στην συνέχεια βάλτε άλλα 2 στο κάτω μέρος για να δημιουργήσετε την βάση.

Δείτε ακόμη:Φανταστικός σοκολατένιος Χριστουγεννιάτικος κορμός
christougenniatiko-dentro-me-cupcakes2_

Προκείμενου να μην μετακινούνται τα cupcakes, βάλτε από κάτω από το κάθε λίγο γλάσο, προκειμένου να κολλήσουν στο πάτο!

Δείτε ακόμη:Σοκολατένια cupcakes, με γλάσο σοκολάτας, γεμιστά με μερέντα 

christougenniatiko-dentro-me-cupcakes3_

Βάλτε πράσινο γλάσο στην συνέχεια σε όλα τα cupcakes και σιγουρευτείτε οτι έχετε αλείψει με αυτό όλες τις επιφάνειες.Όπως θα κάνατε και με μια τούρτα.

christougenniatiko-dentro-me-cupcakes4_

Δείτε ακόμη:Σοκολατένια μελομακάρονα

Κόψτε βατονέτες και βάλτε στο κάτω μέρος του δέντρου προκειμένου να φαίνεται οτι αυτό είναι ο κορμός,και βάλτε καραμέλες για τα στολίδια αλλά και άσπρο γλάσο για να φαίνεται σαν χιόνι, προκειμένου να στολίσετε το δέντρο σας!

christougenniatiko-dentro-me-cupcakes5_

Στο τέλος, προσθέστε κάτω στο χιονισμένο τοπίο ”τα δώρα” του δέντρου, βάζοντας για αυτά μεγάλες καραμέλες.Το χριστουγεννιάτικο σας δέντρο είναι έτοιμο!Τόσο απλό να γίνει αλλά τόσο εμφανίσιμο!

 

Πηγή: cupcakewishesandbirthdaydreams.
Close