Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!

Υλικά

24 σαβαγιάρ,500ml

φυτική σαντιγί Torre,

1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,

300 ml γάλα,

χυμό από 2 πορτοκάλια,

ινδοκάρυδο.

Τι κάνουμε Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί. Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.