Ένα εντυπωσιακό, εύκολο γλυκό με μπεζέδες. !!!
Υλικά
150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ ζάχαρη άχνη
5 ασπράδια αβγών
1 μερέντα μεγάλη
250 γρ φουντούκια
1 φυτική κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια τουλάχιστον για 10 λεπτά μόλις αφρατέψουν ρίχνεις βροχηδόν την κρυσταλλική ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνουν κορυφές μετά Ρίχνουμε την άχνη κοσκινισμένη ανακατεύοντας με μια μαρίζ
Βάζουμε την μαρέγκα σε λαδόκολλα και με το πίσω μέρος του κουταλιού την απλώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα δίσκο ψήνουμε στους 50 βαθμούς για 1 έως 2 ώρες ανάλογα τον φούρνο
Μόλις ψηθεί βάζουμε πάνω στην Πάβλοβα την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και από πάνω την μερέντα
Αφού την ζεστάνουμε λίγο στο τέλος Ρίχνουμε τα φουντούκια
Roula Monokrousou-Οι Χρυσοχερες
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος