ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μισό κιλό κιμά,
5 πατάτες βρασμένες ,
1 αυγό,
180 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα,
λίγο γραβιέρα,
λίγο κασέρι,
αλάτι,πιπέρι,τριμμένη φρυγανιά.
Πολτοποιούμαι της πατάτες,με το πιρούνι,ρίχνουμε.λίγο αλάτι,το αυγό,και το αλεύρι και τα.ζυμώνουμε.
ΓΕΜΙΣΗ:
Βάζουμε.λίγο.λάδι με.ένα.κρεμμύδι ξερό σε.κατσαρόλα.τα.αχνίζουμε.ρίχνουμε.και το κιμά.τον σοτάρουμε.
Παίρνουμε.τσέρκι,26 cm τοποθετούμε μέσα λαδόκολλα,βάζουμε στο πάτο στρώση από την ζύμη πατάτας,ρίχνουμε πάνω το κιμά,βάζουμε την γραβιέρα,η κασέρι,και απάνω ξανά ζύμη πατάτας ρίχνουμε λίγο πιπέρι,λίγη φρυγανιά και το ψήνουμε.στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος