Με αυτό το κουρκούτι μπορούμε να φτιάξουμε οτι μας αρέσει πχ λαχανικά και άλλα είδη ψαρικών !!
1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
αλάτι πιπέρι
Ξεπαγώνουμε την πέρκα.
Την κόβουμε με το μαχαίρι σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και διαλύουμε την μαγιά καλά .
Προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι προσθέτουμε και αλεύρι ,τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
Προσθέτουμε και τα κομματάκια της πέρκας και ανακατεύουμε καλά .
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές καλά .Γίνετε πεντανόστιμο !!!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα