Ομελέτα με Quaker ιδανική για παιδιά!

Οι νιφάδες βρώμης χάρη στο είδος των φυτικών ινών που περιέχουν απελευθερώνουν την ενέργεια αργά στον οργανισμό συμβάλλοντας στην καλή ρύθμιση του σακχάρου.

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάτε τα αυγά για μερικά δευτερόλεπτα με ένα μιξεράκι χειρός (για παράδειγμα του φραπέ, αρκεί να είναι κάπως δυνατό).
  2. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και χτυπάτε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη.
  3. Σε ένα αντικολλήτικό τηγάνι ρίξτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί κάπως (μην περιμένετε να κάψει) απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα.
  4. Με χαμηλωμένη τη φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι αφήστε την ομελέτα να ροδίσει από τη μία πλευρά χωρίς να ανακατέψετε καθόλου.
  5. Γυρίστε την προσεκτικά απο την άλλη πλευρά με μία σπάτουλα και αφήστε την για ένα λεπτό περίπου. Η ομελέτα σας είναι έτοιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για αλμυρή γεύση μπορείτε μόλις τη γυρίσετε στο τηγάνι να βάλετε στην ψημένη επιφάνεια φέτες τυριού με χαμηλά λιπαρά, γαλοπούλα, ντομάτα, μανιτάρια, λίγη ελαφριά μαγιονέζα και ό,τι σας αρέσει σε κρέπα γενικά, αρκεί να είναι χαμηλών λιπαρών. Διπλώστε την στη μέση και απολαύστε την.Μπορει να παραλαχτει και σε γλυκο με μελι και κανελα ή ακομη και με λιγη πραλινα ,μπισκοτο κτλ
Καλή σας όρεξη!!

απο τις συνταγες της παρεας

πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες αποκλειστικα για παιδια

Close