Ένα αφράτο ρεβανί πάρα μα πάρα πολύ αφράτο με καρύδα και μπόλικη κρέμα !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 κούπα του νεσκαφέ σιμιγδάλι.χοντρό,
1 κούπα.του νεσκαφέ ινδοκάρυδο,
1 κούπα του νεσκαφέ αλεύρι φαρίνα,
1 κούπα του νεσκαφέ ζάχαρη,
6 αυγά,
1 βανίλια,
1 γιαουρτάκι αγελαδινό,
ξύσμα λεμονιού,
125 γραμμάρια βούτυρο
Χτυπάμε ζάχαρη,βουτυρο15 λεπτά.
Ρίχνουμε.τα αυγά ένα ένα.
Το γιαουρτάκι.
Και τέλος σιμιγδάλι,αλεύρι,βανίλια,ινδοκαρυδο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά
Δείτε ακόμη: Αφράτο ρεβανί με κρέμα πορτοκαλιού ή γλάσο σοκολάτας !!!
ΣΙΡΟΠΙ:
2 κούπες του νεσκαφε ζάχαρη,
2 κούπες του νεσκαφε νερό,
χυμό μισό λεμονιού,
2 κουταλιές της.σούπας βούτυρο αγελαδινό
Βράζουμε.3 λεπτά.
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκό ,ζεστό σιρόπι.
Δείτε ακόμη: Θεϊκό ραβανί με δύο κρέμες
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Ρίχνουμε το σιρόπι στο γλυκό μας,και από.πάνω κρέμα πατισερί και μπόλικο ινδοκαρυδο!
Tzeni Tsanaktsidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα