Ενα υπέροχο ρολό που πρέπει να δοκιμάσετε !!!
Υλικά για το παντεσπάνι
100 γραμμάρια αλεύρι
120 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν παουντερ
3 κουταλιές σούπας κακάο
5 αυγά
Υλικά για την γέμιση
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
150 γραμμάρια βούτυρο
100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
200 γραμμάρια κουβερτούρα
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές της σούπας ρούμι
Τι κάνουμε
Για το παντεσπάνι χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά για 10 λεπτά!
Προσθέτουμε το αλεύρι μπέικιν και το κακάο!
Βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 λεπτά!
Για.την γέμιση .
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί και ρίχνουμε τους κρόκους και το γάλα!
Μόλις πήξει το κατεβάζουμε!
Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο 15 λεπτά και το προσθέτουμε στην κρέμα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω στο παντεσπάνι!Αφήνουμε λίγη για να το καλύψουμε!
Ρολάρουμε και το βάζουμε ψυγείο!
Διακοσμούμε με.Γκαρνί!
Tzeni Tsanaktsidou-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες