Σουφλε ψωμιου με τυρι και μουσταρδα
Υλικά
1 και 2/3 φλ κιτρινα τυρια
6-7 κουτ σουπας μουσταρδα ηπια
3 και 1/2 φλ γαλα
1/4 φλ βουτυρο
10 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα
3 μεγαλα αβγα
8 λωρίδες μπεικον
Αναβουμε το φουρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε το τυρι με τη μουσταρδα και 3 κουταλιες γαλα.
Βουτυρώνουμε καλα ένα πυρεξ
Εκτέλεση
Αλείφουμε με βουτυρο τις φετες το ψωμι και τις στρωνουμε στο πυρεξ. Με ένα κουταλι απλωνουμε επανω το μειγμα μουσταρδας και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα ψωμάκια.
Ανακατεύουμε το γαλα με τα αβγα και περιχύνουμε τις φετες ψωμι.Ψηνουμε το σουφλε 35 λεπτα να φουσκωσει και να ροδισει.
Ψηνουμε ξεχωριστα το μπεικον να γινει τραγανο,το κόβουμε κομματια και το βαζουμε πανω από το σουφλε.
Αν θελουμε βαζουμε φετουλες ζαμπον η γαλοπουλας, σε στρωσεις αναμεσα στα ψωμακια!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες