ΑΧΛΑΔΟΣΟΥΠΑ
Υλικα
6 αχλαδια καθαρισμενα.τα βαζουμε μεσα στο χυμο λεμονιου για να μη μαυρισουν
1 φλυτζανι νερο.
1 φλυτζανακι του καφε αν θελετε. ζάχαρη
1 βανιλια.
1 κουπα χυμο πορτοκαλιου φυσικο
1 κρέμα γάλακτος αν δεν νηστευετε
ξυσμα απο ενα λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα αχλαδια και τα πολτοποιουμε!Ο πολτος να ειναι τουλαχιστον 800 γρ!Βαζουμε μεσα το νερο τη βανιλια και τη ζαχαρη {αν θελετε } και τα βραζουμε μιση ωρα!Ριχνουμε στη συνεχεια το χυμο πορτοκαλιου και το ξυσμα λεμονιου και βραζουμε αλλα 10 λεπτα!Βαζουμε στο τελος και την κρεμα γαλακτος βραζοντας 5 λεπτα ακομη! Αν σας γινει πολυ πηχτη βαλτε λιγο νερακι η χυμο ακομη! Ειναι ετοιμη για σερβιρισμα! Την ιδια σουπα μπορειτε να κανετε και με μηλα! Ειναι πεντανοστιμη και πολυ υγιεινη!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες