Φτιάξτε το δικό σας Tutti Frutti παγωτό με μόνο 3 υλικά!! Με ελάχιστα υλικά έχουμε το καλύτερο σπιτικό παγωτό . Προσθέτουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας και εντυπωσιάσουμε την οικογένεια και τους φίλους.
Υλικά :
*500 ml κρέμα γάλακτος, * 1 ζαχαρούχο γάλα * 1 γάλα εβαπορέ * 1 1/2 κουταλιά της σούπας ξύσμα μανταρινιού * 1 1/2 κούπα φράουλες και τα κεράσια, ψιλοκομμένα.
Εκτέλεση :
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει. Προςθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε 1 κούπα φρούτα και 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα μανταρινιού.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα φρούτα και το ξύσμα μανταρινιού Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε τουλάχιστον 4 με 5 ώρες μετά.
