Σας έχω το καλύτερο μπράουνι που φάγατε ποτέ!!!
Ζουμερό,μαλακό,πανεύκολο και σούπερ σοκολατένιο.
Πιο σοκολατένιο δεν γίνεται!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΨΑΚΙ 25Χ30
250 γρ.βούτυρο αγελαδινό
250 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα υγείας ψιλοκομμένη
300 γρ ζάχαρη
200 γρ.αλεύρι γ.ο.χ κοσκινισμένο
40 γρ.κακάο κοσκινισμένο
4 αυγά
2 βανιλίνες
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα κανέλα σκόνη (προαιρετικά)
1/2 κ.γ νες καφέ σκόνη (προαιρετικά)
2 κ.σ caotonic ή ρόφημα σοκολάτας σκόνη (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Σε ένα κατσαρόλι σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνω το βούτυρο με την σοκολάτα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω με σύρμα το αλεύρι,κακάο,αλάτι,βανίλιες,κανέλα,ρόφημα σοκολάτας νες καφέ και αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνω την λιωμένη σοκολάτα και τη ζάχαρη και ανακατεύω με σύρμα για 2-3 λεπτά.Προσθέτω τα αυγά και ανακατεύω άλλα 2 λεπτά.Ρίχνω και το μίγμα αλευριού και ανακατεύω 1 λεπτό ίσα να ομογενοποιηθεί το μίγμα μυ.
Το αδειάζω σε ταψακι 25Χ30 στρωμένο με λαδόκολα και ψήνω στους 180 20 λεπτά.
Το αφήνω να κρυώσει καλά και μετά το κόβω.
Διατηρείται σε θερμ.δωμ.1 εβδομάδα!
Η κανέλα που βάζω σε όλα τα σοκολατένια γλυκά αναδεικνύει το άρωμα της σοκολάτας αν βάλουμε τόσο όσο.
Ο καφές επίσης.Και το ρόφημα του δίνει απίστευτη γεύση.
Τώρα εσείς μπορείτε να τα παραλείψετε.
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Οι Λιχουδιές της Σόφης!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες