Το σουφλέ της Πρωτομαγιάς

Το σουφλέ της Πρωτομαγιάς.Συνταγή για  Λαχταριστό σουφλέ για την Πρωτομαγιά με πένες, μπέικον, γαλοπούλα, μοτσαρέλα, κεφαλοτύρι, φέτα και κρέμα γάλακτος.

Το τραπέζι της Πρωτομαγιάς κοντοζυγώνει και όλοι ψάχνουμε λαχταριστές, εύκολες και γρήγορες συνταγές για να το εμπλουτίσουμε. Φέτος την Πρωτομαγιά μπορείτε να διαλέξετε για το γιορτινό σας τραπέζι ένα λαχταριστό σουφλέ με πένες, κεφαλοτύρι, φέτα, μοτσαρέλα, μπέικον, γαλοπούλα και κρέμα γάλακτος.

Το σουφλέ της Πρωτομαγιάς

Είναι ένα σουφλέ ζυμαρικών της Πρωτομαγιάς που κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Απαιτεί λίγα και οικονομικά υλικά και δεν χρειάζεται να λερώσουμε πολλά σκεύη. Δεν μας παίρνει πάνω από μισή ώρα για να το παρασκευάσουμε και μετά αφήνουμε τον φούρνο να κάνει την δουλειά του. Απλή, πεντανόστιμη και οικονομική συνταγή.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το σουφλέ της Πρωτομαγιάς:

σουφλέ-ζυμαρικών-για-την-Πρωτομαγιά-συνταγή-

Πένες ριγκάτι στο φούρνο έφτιαξα για βράδυ ομαδούλα μου. Πολύ ωραίο φαγητό και γρήγορο. Βασικά ότι βρήκα στο ψυγείο μου.

Εκτέλεση για το σουφλέ της Πρωτομαγιάς

Αρχικά βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό αλτέντε. Στην συνέχεια σουρώνουμε τις πένες και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το μπέικον κομμένο σε φέτες και την γαλοπούλα κομμένη σε φέτες. Αφού πάρουν χρώμα τα ανακατεύουμε με τις πένες μας.

Δείτε ακόμα Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά

Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το φαγητό μας σε ένα πυρέξ. Από πάνω βάζουμε χοντροκομμένη φέτα, την κρέμα γάλακτος και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε το σουφλέ στους 220 βαθμούς Κελσίου, στο αερόθερμο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα.

σουφλέ-ζυμαρικών-για-την-Πρωτομαγιά-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Σοφία Παπα

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close