Τούρτα παγωτό με oreo και 2 ακόμη υλικά σε μόλις 10'

Εύκολη τούρτα παγωτό με μπισκότα oreo και 2 ακόμη υλικά. Συνταγή για παγωμένη τούρτα oreo με ζαχαρούχο γάλα έτοιμη σε λίγα λεπτά! Δείτε  βήμα βήμα την εκτέλεση και δοκιμάστε την!

Ingredients
25 oreo biscuits
100 g condensed milk
600 ml wwhipping cream 35-38%fat
250 g condensed milk
11 oreo biscuits,greted
For design
4-5 oreo biscuits
Pan=20×20

Τούρτα παγωτό με oreo και 2 ακόμη υλικά σε μόλις 10'

Εκτέλεση
Ξεκινάμε και θρυμματίζουμε πολύ καλά 25 μπισκότα oreo.Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 100 γ ζαχαρούχο και ανακατεύουμε πολύ καλά.Στην συνέχεια στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20χ20 αφού πρώτα έχουμε βάλει λαδόκολλα.Αφού στρώσουμε την βάση και έχει πάει παντού συνεχίζουμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε 600 μλ κρύα κρέμα γάλακτος με 35-38 % λιπαρά.

Έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε και το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματίζονται κορυφές.Αφού γίνουν οι κορυφές σπάμε 11 μπισκότα oreo και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε ομοιόμορφα μέσα στο ταψάκι.Σπάμε 4-5 μπισκότα από πάνω και βάζουμε την τούρτα

Παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες.Μετά από 3 ώρες αφού έχει παγώσει καλά ξεφορμάρουμε την τούρτα και την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.Είναι έτοιμη η τούρτα παγωτό να την απολαύσουμε ,τόσο νόστιμη και εύκολη που θα σας ενθουσιάσει,ιδανική για περιόδους ζέστης!!!Καλή σας επιτυχία!!!

Close