Ένα εύκολο,γρήγορο,νόστιμο άκρως καλοκαιρινό γλυκάκι…δροσερό,ελαφρύ και οικονομικό..
Ότι πρέπει για μετά από ένα γεύμα ή δείπνο…το τέλειο επιδόρπιο!
Υλικά
·2 φακελάκια ζελέ (ότι γευση σας αρέσει)
·500γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες (ζαχαρη αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη η λιγότερη ανάλογα ποσό γλυκό το θελουμε).
Αφού κρυώσει το ζελέ (όχι να πήξει) προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά για να ενσωματωθεί στο μείγμα μας Βάζουμε το γιαουρτοζελέ σε μια φόρμα η σε μικρά μπολάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να πήξει καλά.
Σημ.Αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε μέσα στο γιαουρτοζελέ και κομματάκια φρούτων (κομπόστα).
από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες