10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το παιδικό δωμάτιο τώρα!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που το παιδί σου ξεκουράζεται, το δικό του καταφύγιο, μέσα στο οποίο πάντοτε νιώθει ασφάλεια και εκεί του αρέσει να παίζει και να περνάει την ώρα του. Εκεί που υπάρχουν τα περισσότερα παιχνίδια του. Σίγουρα στο δωμάτιο αυτό υπάρχουν αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις, ώστε να ελαφρύνεις τον προσωπικό χώρο του παιδιού σου από τα περιττά και άχρηστα. Εμείς σου φτιάξαμε τη λίστα με τα αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις τώρα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ανα χείρας μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και να αφιερώσεις μόλις 10 λεπτά από το χρόνο σου.

1. Σπασμένα και χαλασμένα παιχνίδια.

2. Τους μαρκαδόρους που έχουν ξεραθεί, εκείνους που δεν έχουν καπάκι και δεν γράφουν πια.

3. Τις μονές κάλτσες που από καιρό έχει χαθεί το ταίρι τους.

4. Τα παιχνίδια που δεν παίζουν ποτέ τα παιδιά σου, αυτά που έχουν βαρεθεί και βρίσκονται μόνιμα στον πάτο του καλαθιού, μέσα στο οποίο φυλάς τα παιχνίδια τους.

5. Σπασμένες κιμωλίες και χρωματιστά μολύβια.

6. Επιτραπέζια παιχνίδια, από τα οποία έχουν χαθεί πούλια, κάρτες και σημαντικά εξαρτήματα που τα κάνουν πλέον άχρηστα.

7. Μπρελόκ, αυτοκόλλητα και μικρά αντικείμενα που δεν τους κινούν καθόλου το ενδιαφέρον και γεμίζουν το χώρο χωρίς λόγο.

8. Τα βιβλία και τα παραμύθια που πλέον δεν χρειάζονται γιατί έχουν μεγαλώσει.

9. Τα ρούχα που πλέον δεν τους κάνουν.

10. Παπούτσια που τους είναι πια μικρά.

Φυσικά μπορείς πάντα να δωρίσεις τα πράγματα που πια δεν χρειάζεται το παιδί σου, όπως ρούχα, παπούτσια και παραμύθια, σε ένα ίδρυμα, ώστε να κάνεις ευτυχισμένα κάποια παιδάκια που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ή να τα δωρίσεις σε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει μικρότερα παιδάκια από τα δικά σου.

via

Επιλέγεις να δείξεις την αγάπη σου με το σωστό τρόπο στα μικρά σου αγγελούδια; Μήπως είσαι υπερπροστατευτική; ΕΔΩ θα βρεις την απάντηση!

Close