14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχαστα

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχαστα. Κόλπα για το στόλισμα  και τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το κύριο γεγονός του χειμώνα και έχουμε μεγάλες ελπίδες πως η 25η Δεκεμβρίου θα είναι μια όμορφη ημέρα. Εν αναμονή της επικείμενης γιορτής, δημιουργήθηκε μια λίστα με κόλπα που θα κάνει την προετοιμασία για την περίοδο των γιορτών, ακόμη πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα.

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχαστα

Λαμπάκια διαφορετικού μεγέθους

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταprod-cdn.thekrazycouponlady

Αν τοποθετήσετε στο δέντρο 2 σετ από λαμπάκια με διαφορετικό μέγεθος, θα γίνει πιο αξιοπρόσεκτο από ότι συνήθως.

Διακοσμητικά με αντανάκλαση

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχαστα

prod-cdn.thekrazycouponlady

Αν προσθέσετε μερικά στοιχεία με αντανάκλαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, θα δημιουργήσετε την εντύπωση πως είναι πιο φωτεινό με νεραϊδίσια φωτάκια. Θα αποτελεί ένα πολύ όμορφο θέαμα.

Δείτε ακόμα ;Τί είναι το Χριστόψωμο ή αλλιώς Ψωμί των Χριστουγέννων

Πώς να τυλίξετε τα δώρα σε ελάχιστο χρόνο

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταassets.marthastewart

Αν έχετε ξεμείνει από χρόνο τυλίγοντας δώρα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα. Απλά τυλίξτε το κουτί σε απλό χαρτί, κόψτε το σε σχήμα μισού χριστουγεννιάτικου δέντρου (ή οποιαδήποτε άλλο εορταστική σύμβολο), λυγίστε προς τα έξω και είναι έτοιμο!

Αντικαταστήστε τις νιφάδες χιονιού με χαρτί

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταonelittleproject

Φτιάχνοντας τις δικές σας νιφάδες από χαρτί και τοποθετώντας τες στα παράθυρα, είναι μια από τις πιο απλές ιδέες για διακοσμήσεις. Προσπαθήστε να τις κάνετε όχι με χαρτί, αλλά με κόλλα. Αυτός είναι ένας πραγματικά πολύ καλός τρόπος για να πυροδοτήσετε τη φαντασία των παιδιών σας.

Στολίδια φτιαγμένα από ζύμη αλατιού

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταnorthstory / prettyprudent / ukkonooa

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μεγάλο ποσό χρημάτων για τα υλικά αν θέλετε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πράγματα που έχετε κάνει με τα χέρια σας μαζί με το παιδί σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε στολίδια από ζυμάρι αλατιού, τα οποία μοιάζουν εξίσου καλά με εκείνα από πηλό.

Διακοσμήσεις από χαρτί περιτυλίγματος που έχει απομείνει

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταtatertotsandjello

Υπάρχουν πάντα κομμάτια από όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος που έχουν απομείνει. Πιθανότατα, δεν είστε πρόθυμοι να τα πετάξετε αφού τυλίξετε τα δώρα. Υπάρχουν αρκετές ιδέες για το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Δείτε ακόμα :Πλέξιμο και διακόσμηση, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Σωστός τρόπος διακόσμησης στους τοίχους

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταprod-cdn.thekrazycouponlady

Ο σωστός τρόπος για να επισυνάψετε διακοσμήσεις στους τοίχους και να κολλήσετε διακοσμητικά χαρτιά είναι ο εξής: πρώτα συνδέστε ένα κομμάτι κολλητική ταινία, στη συνέχεια, εφαρμόστε την κόλλα πάνω της. Με αυτόν τον τρόπο οι διακοσμήσεις δεν θα αφήσουν καμία μόνιμη βλάβη στην ταπετσαρία σας.

Απόκρυψη βάσης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταdreamalittlebigger

Ένα συνηθισμένο κουτί από χαρτόνι είναι πολύ καλή ιδέα για την απόκρυψη της βάσης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απλά το τυλίγετε σε χαρτιά εορταστικού περιτυλίγματος και είναι τέλειο!

Εορταστικά σερβίτσια

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταheartlovealways

Υπάρχει ένα σετ από ξεχασμένα ποτήρια σχεδόν σε κάθε σπίτι. Με τη βοήθεια ενός ζευγαριού ειδικών μαρκαδόρων, μπορείτε να τα διακοσμήσετε για να δείχνουν θαυμάσια, εορταστικά και να φωτίσουν το τραπέζι.

Φώτα νεράιδας για το σπίτι

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταthekrazycouponlady

Το αιώνιο πρόβλημα με τα φώτα νεράιδας στο σπίτι είναι ότι το πράσινο καλώδιο ρεύματος τραβάει πάντα την ανεπιθύμητη προσοχή, εκτός εάν είναι καμουφλαρισμένο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ωστόσο, πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι με χρυσό χρώμα και το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε λίγα λεπτά.

Εορταστικός φιόγκος σε λίγα δευτερόλεπτα

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταtidbitsandtwine

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο στο να διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να κάνετε εξαίσιους φιόγκους από υλικά που έχετε κιόλας στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

Στολίδια από καραμέλα

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταreynoldskitchens

Τα βρώσιμα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θυμούνται με αγάπη από την παιδική τους ηλικία. Υπάρχει μια σύγχρονη, διασκεδαστική λύση: λιώστε σκληρή καραμέλα σε εορταστικά σχήματα χρησιμοποιώντας τους κόπτες μπισκότων.

Εορταστικό ποτήρι

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταthekrazycouponlady

Αγοράστε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι φωτεινές εορταστικές κάλτσες. Μπορείτε να κάνετε ένα ελκυστικό φλιτζάνι για τον πρωινό καφέ σας.

Στεγνώστε κουκουνάρια

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταtwoityourself

Πριν χρησιμοποιήσετε κουκουνάρια ως διακοσμητικά, στεγνώστε και καθαρίστε τα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε για 20-30 λεπτά στον φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμών. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να αποκτήσετε υγρασία και έντομα μέσα στο σπίτι.

Επιτραπέζιο χριστουγεννιάτικο δέντρο

14+1 Έξυπνα Κόλπα Για Να Κάνετε Τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχασταbolshoyvopros

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κλαδιά από το έλατο. Απλά τοποθετήστε τα κλαδιά σε ένα βάζο και διακοσμήστε τα.

Close