15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά για το σπίτι

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά για το σπίτι! Γιατί τώρα που διανύουμε τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου και ο Χειμώνας απέχει μόλις λίγες μέρες για να έρθει στην ζωή μας, το σπίτι μας πρέπει να το κάνουμε όσο πιο ζεστό γίνεται! Τίποτα πιο ζεστό λοιπόν από πλεκτά διακοσμητικά στο σπίτι μας.

Πλεκτές μαξιλαροθήκες, πλεκτά καλύμματα για τους καναπέδες και τις πολυθρόνες, πλεκτά διακοσμητικά που ντύνουν τις τσαγιέρες και τις κούπες μας, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που έχουμε συγκεντρώσει σήμερα για εσάς.

Δείτε ακόμα Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω: 15 μοντέρνες προτάσεις για vintage διακόσμηση στο σπίτι

Τα πλεκτά διακοσμητικά είναι πολύ cozy και φυσικά πολύ vintage κι έτσι μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό από ποτέ και να του δώσετε μία ξεχωριστή “προσωπικότητα” . Ας φέρουμε τα πλεκτά και πάλι στις ζωές μας τον Χειμώνα του 2020 κι ας κάνουμε το σπίτι μας να μοιάζει πιο ζεστό και όμορφο. Διαβάστε παρακάτω:

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Λευκά πλεκτά μαξιλάρια για τον καναπέ ή το κρεβάτι

Μερικές πλεκτές μαξιλαροθήκες στον καναπέ ή στο κρεβάτι θα απογειώσουν την ομορφιά του σπιτιού σας. Τα πλεκτά σχέδια στις μαξιλαροθήκες, πραγματικά κάνουν τους καναπέδες και τα κρεβάτια σας να δείχνουν πιο vintage και χουχουλιάρικα και αξίζει να τα επιλέξετε!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Λευκά πλεκτά μαξιλάρια για τον καναπέ ή το κρεβάτι 

Αν θέλετε κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο τότε μπορείτε να διαλέξετε πλεκτά διακοσμητικά χώρου για το σπίτι. Το παρακάτω “δέντρο” με πλεκτά φύλλα σε διάφορες αποχρώσεις είναι ότι πιο πρωτότυπο συναντήσαμε στο Pinterest σήμερα και δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Αν είστε καλές στις κατασκευές κòρίτσια μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας. Απλά βρίσκεται ένα κλαρί δέντρου, το καθαρίζεται και κρεμάτε πάνω του πλεκτά φύλλα που έχετε αγοράσει ή έχετε πλέξει μόνες σας. Τώρα με την καραντίνα, το πλέξιμο είναι ένα πολύ ωραίο χόμπι για το σπίτι που χαλαρώνει τα νεύρα!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτό διακοσμητικό για το σπίτι με πλεκτά φύλλα δέντρου

Από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείψουν τα πλεκτά φωτιστικά! Τα φωτιστικά παίζουν σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού. Θα μπορούσατε λοιπόν να πλέξετε μόνες σας πλεκτά διακοσμητικά για τα φωτιστικά σας και να κάνετε το δωμάτιο να δείχνει ακόμη πιο όμορφο!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτά φωτιστικά

Ένα πλεκτό κάλυμμα για τον καναπέ σε συνδυασμό με μία πλεκτή μαξιλαροθήκη θα μπορούσε να ήταν η πιο μοντέρνα και ταυτόχρονα η πιο vintage επιλογή για το σπίτι σας! Τα πλεκτά θα κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει πιο ζεστό και φιλόξενο τις κρύες νύχτες του Χειμώνα!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτά καλύμματα για τον καναπέ και πλεκτές μαξιλαροθήκες για τον καναπέ

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Λευκά πλεκτά πουφ

Θα μπορούσατε να διαλέξετε από την αγορά πλεκτά πουφ για να κάθεστε εσείς και όσοι αγαπάτε, τις κρύες νύχτες του Χειμώνα. Αν μέχρι τότε η καραντίνα έχει λήξει, θα μπορέσετε να περάσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους ή τους συγγενείς σας. Ακόμη και μέσα στην καραντίνα όμως, τα πλεκτά πουφ είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Λευκά πλεκτά πουφ 

Κι αν ντύσετε με πλεκτά καλύμματα τους καναπέδες σας δεν βρίσκουμε τον λόγο να αφήσετε τις πολυθρόνες του σπιτιού σας χωρίς το κατάλληλο πλεκτό κάλυμμα. Πλέξτε μόνες σας ένα πλεκτό κάλυμμα ή αγοράστε το στα αγαπημένα σας χρώματα και απογειώστε την εμφάνιση του σπιτιού σας.

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Κίτρινα πλεκτά καλύμματα για τις πολυθρόνες

Αν θέλετε ο κήπος σας να μοιάζει ακόμη πιο ιδιαίτερος ή θέλετε τα φυτά εσωτερικού χώρου να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά τότε μπορείτε να επιμεληθείτε τις γλάστρες τους! Πλέξτε μία πλεκτή θήκη για τις γλάστρες και κάντε την γλάστρα σας να ξεχωρίσει!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτά διακοσμητικά για τις γλάστρες

Φυσικά και μπορείτε να διαλέξετε πλεκτά χαλιά για μέσα στο σπίτι! Τοποθετήστε πλεκτά χαλιά στους αγαπημένους χώρους του σπιτιού σας και κάντε μία μοντέρνα και τόσο vintage επιλογή! Τα πλεκτά χαλιά είναι τάση από το 2019 κι εμείς φυσικά και εγκρίνουμε!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτό λευκό χαλί

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Κίτρινα πλεκτά καλύμματα για τις καρέκλες του σαλονιού ή της κουζίνας

Θέλετε να ντύσετε τα έπιπλά σας με κάτι ξεχωριστό και μοντέρνο; Τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καραντίνα και να πλέξετε πλεκτά καλύμματα και διακοσμητικά για τις καρέκλες της κουζίνας ή του σαλονιού. Μία πολύ νεανική και δημιουργική επιλογή αφού το πλέξιμο είναι αγχολυτικό!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Κίτρινα πλεκτά καλύμματα για τις καρέκλες του σαλονιού ή της κουζίνας 

Πολλά σπίτια έχουν κεριά διότι τα κεριά χαρίζουν μία πιο ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν θέλετε λοιπόν τα κεριά σας να είναι ακόμη πιο ζεστά και να προσφέρουν ακόμη πιο cozy ατμόσφαιρα, τότε μπορείτε να διαλέξετε πλεκτά διακοσμητικά για να τα ντύσετε.

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτά διακοσμητικά για τα κεριά

Μπορείτε να βρείτε μία ξεχωριστή πλεκτή θήκη για τα κεριά σας και να την τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι ή στο τραπεζάκι του σαλονιού. Είναι σίγουρα μία μοντέρνα επιλογή και πολύ πρωτότυπη. Επιλέξτε ψεύτικα κεριά με led για μεγαλύτερη ασφάλεια κι αν τοποθετήσετε αυτή τη θήκη πάνω από το τζάκι, προσέξτε για τυχόν κλωστές που προεξέχουν.

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτή θήκη για τα κεριά

Θέλετε να απολαύσετε τον ζεστό σας καφέ ένα Κυριακάτικο βροχερό πρωινό; Η αγαπημένη σας κούπα οφείλει να έχει ένα πλεκτό διακοσμητικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Η παρακάτω εικόνα θα μπορούσε να σας δώσει ιδέες, αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο σε κάποιον που αγαπάτε.

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτό διακοσμητικό για την κούπα

Πλεκτή χρωματιστή μαξιλαροθήκη για τα μαξιλάρια του καναπέ

Ποιος είπε ότι τα πλεκτά δεν κυκλοφορούν στην αγορά σε έντονες και μοντέρνες αποχρώσεις; Βρείτε το αγαπημένο σας σχέδιο και ανανεώστε τον καναπέ σας ή το κρεβάτι σας!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτή χρωματιστή μαξιλαροθήκη για τα μαξιλάρια του καναπέ 

Με πλεκτά διακοσμητικά μπορείτε να αναδείξετε ακόμη περισσότερο τα βάζα του σπιτιού σας! Αν έχετε παλιά βάζα που θεωρείτε ότι το σχέδιό τους έχει βγει από την μόδα αλλά δεν θέλετε να τα πετάξετε, τότε μία πλεκτή θήκη για τα βάζα σε αγαπημένες σας αποχρώσεις, μπορούν να κάνουν τα βάζα σας, σαν καινούρια!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Πλεκτά διακοσμητικά για τα βάζα του σπιτιού

Και μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, είπαμε να αφήσουμε για τέλος μία πλεκτή μαξιλαροθήκη με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Το ελαφάκι του Άι Βασίλης σε συνδυασμό με την χριστουγεννιάτικη κορδέλα και την πλεκτή υφή αυτής της μαξιλαροθήκης, μας ανέβασαν την διάθεση!

15 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με πλεχτά: Χριστουγεννιάτικη πλεκτή μαξιλαροθήκη με τάρανδο

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close