5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα έχουν αρχίσει για τα καλά, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να μπούμε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα. Ωστόσο, υπάρχουν άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή άλλα που δεν έχουν ούτε το χώρο να το βάλουν ή απλά θέλουν να στολίσουν κάτι διαφορετικό.

Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε 5 πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δέντρα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν. Είναι οικονομικές ιδέες και μπορούν όλοι να τις αντιγράψουν:

1. Ζωντανέψτε το χώρο σας με ένα παχύφυτο δέντρο

5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!    (Image: Maya Marin)

Ενώ ίσως έχετε δει ένα παχύφυτο στεφάνι πριν, αυτό το υπέροχο δέντρο κάνει πραγματικά τη διαφορά. Πάρτε μερικά αντικείμενα όπως , κομμάτια από παχύφυτα, κοτετσόσυρμα και κάποια βρύα σφάγνου, και μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε ένα ζωντανό έργο τέχνης σε χρόνο μηδέν.

2. Κρεμάστε ένα πολύχρωμο δέντρο με πολύχρωμα κορδόνια

5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!    (Image: Jonathan Fong)

Αυτό το χριστουγεννιάτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα γεμίσει χαρά το χώρο σας. Συγκεντρώστε την οικογένεια και τους φίλους σας και μετατρέψτε το σε ένα έργο όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν. Κρεμάστε το δέντρο σας σε ένα σημείο, όπως το σαλόνι, και θαυμάστε την πολύχρωμη θέα με ζεστή σοκολάτα για όλους.

3. Δέντρο με κλαδιά σημύδας

5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!     (Image: Jonathan Fong)

Αυτό το δέντρο είναι πολύ εύκολο να γίνει είναι φθηνό και μπορείτε να κρεμάσετε πάνω σε αυτό όλα τα αγαπημένα σας στολίδια.

Δείτε ακόμη: 60+ καταπληκτικές ιδέες για το πως να στολίσετε το δέντρο σας

4. Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαυροπίνακας

5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μαυροπίνακα και washi tape. Αυτό το δέντρο ταιριάζει τέλεια τόσο στη κουζίνα όσο και στο υπνοδωμάτιο.

5.  Χριστουγεννιάτικα δέντρα από πουλόβερ

5 πρωτότυπες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!   (Image: Beth Huntington)

Αν έχετε ένα παλιό πουλόβερ που δεν φοράτε μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί να κοσμήσει την κάθε γωνιά του σπιτιού σας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή: ehow.com
Close