Πασαλείβει το παράθυρο της με καλαμποκάλευρο.Μόλις δείτε γιατί θα ξετρελαθείτε

Μερικές φορές είναι μια κρίμα να πρέπει να κλείσεις τις περσίδες για να αλλάξεις ή να  προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωής , όταν έχει μια όμορφη μέρα έξω.

Το φυσικό φως του ήλιου μπορεί να αυξήσει την διάθεση μας αμέσως.

Αυτό σκέφτηκε και η blogger Annabel Vita, γι ‘αυτό και αποφάσισε να βρει έναν τρόπο να κάνει τα παράθυρα της αδιαπέραστα στα περίεργα βλέμματα αλλά να επιτρέπουν στο φως του ήλιου να έρθει μέσα.

Ανακάλυψε μια ιδέα και χρησιμοποίησε μια πάστα από καλαμποκάλευρο για να κολλήσει ύφασμα στο παράθυρο!

Φαίνεται παράξενη ιδέα, αλλά το αποτέλεσμα που δίνει χρησιμοποιώντας τη λευκή δαντέλα είναι  πανέμορφο.

Ξεκίνησε αναμειγνύοντας δύο κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο με δύο κουταλιές της σούπας νερό. Στη συνέχεια, αυτή έριξε το μείγμα των δύο συστατικών σε μια κόλλα και έχυσε όλο το μείγμα  σε 1½ φλιτζάνι βραστό νερό.

Στη συνέχεια,  άπλωσε το μείγμα απευθείας πάνω στο παράθυρο.

εξυπνα κολπα

Μετά από αυτό, πήρε ένα τετράγωνο κομμάτι από λευκή δαντέλα  και πίεσε πάνω στο παράθυρο με το μείγμα. Στη συνέχεια, πήρε το πινέλο ξανά για να εφαρμόσει ένα δεύτερο, παχύ στρώμα πάνω από τη δαντέλα.

εξυπνα κολπα

Η δαντέλα ήταν μια εξαιρετική επιλογή σε ύφασμα επειδή οι μικρές τρύπες στο υλικό  δεν επιτρέπουν να δημιουργηθούν  φυσαλίδες αέρα.

Μετά τη δεύτερη στρώση, το μόνο που έμενε να κάνει  ήταν αφήσει την πάστα να ξεραθεί και να απολαύσει τα νέα παράθυρα προστασίας της ιδιωτικής της ζωής.

εξυπνα κολπα

 

Η δαντέλα κρατάει τα ενοχλητικά βλέμματα έξω και επιτρέπει στον ήλιο να μπει μέσα.

lace-window

 

Το θαυμάσιο σχετικά με αυτό το έργο είναι ότι δεν βλάπτει τα παράθυρα και είναι εύκολο να αφαιρεθεί, με πολύ ζεστό νερό και ένα σφουγγάρι.

 

Close