7 δώρα που θα φτιάξεις μόνη σου για τη γιορτή της μητέρας!

Μάνα είναι μόνο μία και αξίζει να την τιμάμε και με το παραπάνω στη γιορτή της. Οι μητέρες μας φροντίζουν ακόμα και όταν έχουμε γίνει οι ίδιες μητέρες.

Έφτασαν και φέτος οι μέρες και δεν γίνεται να μην της χαρίσεις κάτι για να την γιορτάσεις. Τι όμως; Σίγουρα θα τα έχει όλα, οπότε δε θα χρειάζεται κάτι και επίσης για μια τόσο ξεχωριστή μέρα, θέλεις να κάνεις κάτι μοναδικό.

Ιδέες για δώρα στην γιορτή της μητέρας!

Πρωινό στο κρεβάτι
Ξύπνα το πρωί νωρίτερα και ετοίμασε της ένα πλούσιο πρωινό- σαν αυτό που σου έφτιαχνε και σένα τις Κυριακές. Μια κούπα καφέ, φρυγανισμένο ψωμί του τοστ, μαρμελάδα, βούτυρο, λίγα φρούτα και φυσικά ένα λουλούδι. Κάτι απλό αλλά όμορφο, ειδικά αν δεν τα πας καλά με την κουζίνα. Δεν χρειάζεται να είναι όντως στο κρεβάτι!Μπορείς να της έχεις έτοιμο στρωμένο το τραπέζι για να το δει όταν ξυπνήσει.

Κουτί με τα αγαπημένα της γλυκά
Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα γλυκά και οι μανούλες μας είναι μέσα σε αυτές. Πάρε ένα πλαστικό κουτί με θήκες, βάλε σε κάθε θήκη και από ένα διαφορετικό γλυκό που της αρέσει. Εκτύπωσε ή γράψε και μια αφιέρωση για να της ευχηθείς και να της δείξεις ότι φροντίζεις και για τις υπογλυκαιμίες της. Κλείσε και στόλισε με ένα φιόγκο! Εύκολο, όμορφο και πάνω από όλα νόστιμο!

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close