7 πανέξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το μπάνιο σας γρήγορα

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι μια από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού που αναλαμβάνουμε σε εβδομαδιαία βάση. Λόγω του συχνά δύσκολου και χρονοβόρου χαρακτήρα του, πολλές φορές αμελούμε να ασχοληθούμε με τη καθαριότητα του και αυτό έχει ως συνέπεια να μαζεύεται πολύ βρωμιά η οποία κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας! Αυτός είναι ο λόγος, που οι περισσότεροι από εμάς αναζητήσουμε βραχυπρόθεσμες λύσεις, αλλά ενώ αυτό εξοικονομεί χρόνο υπονομεύει από την άλλη την ποιότητα της καθαριότητας.

Αφού πολλά νοικοκυριά έχουν ήδη εξοικονόμηση χρήματα από τη δημιουργία ενεργειακών αποδοτικών μπάνιων , δεν είναι καθόλου περίεργο που οι ιδιοκτήτες  αυτών των νοικοκυριών είναι πρόθυμοι να καθαρίσουν αυτό το χώρο με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Δείτε ακόμη: Πασαλείβει τον καθρέφτη του μπάνιου με οδοντόκρεμα και δίνει λύση σε ένα συνηθισμένο πρόβλημα.

Αλλά τι θα λέγατε αν είχαμε για εσάς μερικές απλές αλλά αποτελεσματικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να καθαρίσετε γρήγορα το μπάνιο σας, ενώ, ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά;

Αν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε όλα αυτά τα μυστικά για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το μπάνιο σας δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το φοβερό βίντεο του Household Hacker το οποίο αναδεικνύει για όλους εμάς τους πολυάσχολους επτά εκπληκτικές απλές συμβουλές καθαρισμού του μπάνιου μας!

Δείτε ακόμη:Τα λάθη που κάνετε με τις πετσέτες μπάνιου και τις καταστρέφετε

Ποια προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε καλύπτει αυτό το βίντεο:

  • Βρώμικους και με άλατα καθρέφτες
  • Η συσσώρευση της σκουριάς και του σαπουνιού στο ντους σας
  • Λεκέδες από άλατα σε εξαρτήματα του μπάνιου σας, όπως στις βρύσες
  • Συσσωρευμένη βρωμιά και  λεκέδες σε παραμελημένα είδη, όπως είναι το κύπελλο που βάζουμε τις οδοντόβουρτσες
  • Τακτικός καθαρισμός και συντήρηση της τουαλέτας
  • Η βρωμιά στο βουρτσάκι της τουαλέτας σας!
  • Βρωμιά που βρίσκεται σε εξαρτήματα του εξαερισμού του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου σας

Δείτε ακόμη: Αστραφτερό μπάνιο χωρίς χημικές ουσιές

 

Πώς θα σας βοηθήσουν αυτές οι συμβουλές καθαρισμού του μπάνιου σας;
Αυτές οι απλές συμβουλές καθαρισμού του μπάνιου που μοιραστήκαμε έχουν ένα κοινό σημείο, είναι εύκολες να τις εκτελέσετε και μπορείτε να τις υλοποιήσετε με τη χρήση κοινών ειδών οικιακής χρήσης. Αυτό καθιστά επίσης φθηνό το καθαρισμό σας, με υλικά όπως το λευκό ξύδι και το χυμό λεμονιού αλλά ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικά αποδοτικά, και δεν θα σας κοστίσουν τίποτα για να τα αγοράσετε. Το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σας είναι προθυμία για να το κάνετε και ελάχιστο κόπο. Γιατί λοιπόν να μην δείτε το βίντεο τώρα και να χρησιμοποιήσετε και εσείς αυτά τα κολπάκια κάνοντας έτσι το καθαρισμό του μπάνιου σας παιχνιδάκι;

Πηγή:lifehack

Photo credit: clickatlife

Close