Αυτά τα στολίδια θα ξετρελάνουν όλες τις νέες μανούλες!

Αν αγαπάτε τις χειροτεχνίες μπορείτε να φτιάξετε κάτι πολύ γλυκό αυτά τα Χριστούγεννα. Αν είστε νέα μανούλα μπορείτε με τις  πλαστικές διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες να δημιουργήσετε το πρώτο χριστουγεννιάτικο στολίδι του μωρού σας.

Πολλές νέες μανούλες χρησιμοποιούν τις πλαστικές διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες  για να εκθέσουν εκεί μέσα τα πραγματάκια του μωρού από το νοσοκομείο ( το πλεκτό σκουφάκι που φορούσε, τη φόρμα, ακόμη και φωτογραφίες του). Το αποτέλεσμα είναι τόσο εκπληκτικό που μπορεί να κάνει κάθε νέα μανούλα να λιώσει..

Δείτε ακόμη: Δείτε πως να φτιάξετε πανεμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και αξεσουάρ από πολυμερικό πηλό (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Αυτά τα στολίδια θα ξετρελάνουν όλες τις νέες μανούλες!

Η Blogger Jessi  χρησιμοποίησε ένα πλεκτό σκουφάκι και το βραχιολάκι που φορούσε το μωρό στο νοσοκομείο για να γεμίσει την πλαστική διάφανη χριστουγεννιάτικη μπάλα.

Φτιάξτε αυτά τα μοναδικά στολίδια και κρατήστε τις αναμνήσεις σας αναλλοίωτες στο χρόνο.

Δείτε ακόμη: 20 αποτυχημένες εορταστικές φωτογραφίες μωρών

Η Blogger Priscilla Coker έκανε σχεδόν το ίδιο, προσθέτοντας και ένα βραχιόλι με χάνδρες που ανέφερε το όνομα του παιδιού της.

Αυτά τα στολίδια θα ξετρελάνουν όλες τις νέες μανούλες!

Εσείς θα μπορούσατε να πάτε αυτή τη χειροτεχνία ένα βήμα πιο πέρα, προσθέτοντας το όνομα του παιδιού στο εξωτερικό της μπάλας, ή έχοντας στο εξωτερικό αποτυπώματα από τα μικροσκοπικά χεριά του ή να βάζατε μέσα το υπερηχογράφημα ή μια φωτογραφία του μωρού σας.

Δείτε ακόμη: Δώστε λάμψη στο σπίτι σας διακοσμώντας το με ασημένια στολίδια

Για να φτιάξετε αυτά τα στολίδια χρειάζεστε ελάχιστο χρόνο αλλά και χρήματα.  Φτιάξτε αυτά τα μοναδικά στολίδια και κρατήστε τις αναμνήσεις σας αναλλοίωτες στο χρόνο.

Close