Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες)

Η βίλα της Καλλιρόης Πατρονικόλα, αδελφής του θρυλικού μεγιστάνα, είχε πωληθεί προ ετών από την κόρη της Μαριλένα σε Έλληνα εφοπλιστή.Έκτοτε ανακαινίστηκε ριζικά και νοικιάζεται ήδη έναντι 2.500 ευρώ την ημέρα.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το χωριό δίχως εγκληματικότητα με σπίτια χωρίς πόρτες ή κλειδαριές.

Η βίλα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία της οικογένειας Ωνάση, χτισμένη σε μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο σουίτες, τεχνητή λίμνη, χαμάμ, εσωτερικές πισίνες γυμναστήρια και εκκλησάκι.

Έκτοτε η βίλα έχει ανακαινιστεί ριζικά και ενοικιάζεται τους τελευταίους 10 μήνες με υψηλό τίμημα.

Το εγχείρημα της πώλησης ανέλαβε Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate. Η παρουσίαση – αγγελία προς τους ενδιαφερόμενους αγοραστές περιλαμβάνει εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο με πανοραμικά πλάνα από drone που αποτυπώνουν και το μοναδικής ομορφιάς τοπίο που περιβάλλει τη βίλα.

Η βίλα είναι χτισμένη σε μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο σουίτες, τεχνητή λίμνη, χαμάμ, εσωτερικές πισίνες γυμναστήρια και εκκλησάκι.

Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες) Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (εικόνες)

Close