Αυτό είναι το πιο οικονομικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις με τα πιο φθηνά υλικά

Φτιάξτε το απόλυτο καθαριστικό για όλες τις χρήσεις με τα πιο φθηνά υλικά και διατηρήστε το σπίτι σας πεντακάθαρο για μέρες. 

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό για όλες τις χρήσεις χρησιμοποιώντας 3 βασικά, φθηνά, μη τοξικά συστατικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καθαριστικό για τα πάντα — από καθρέφτες μέχρι το σκούπισμα του κουτιού άμμου γάτας.

Αυτό είναι το πιο οικονομικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις με τα πιο φθηνά υλικά

Δείτε επίσης : Θέλεις επαγγελματική καθαριότητα στο σπίτι : Αυτά είναι τα 5 tips για να είναι πεντακάθαρο

 

Το πιο Οικονομικό Σπιτικό Καθαριστικό για Όλες τις Χρήσεις

Θα χρειαστείτε:

2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι οξυζενέ
¼ φλιτζάνι χυμό λεμονιού

Ανακατέψτε τα υλικά και ρίξτε το διάλυμα σε μπουκάλι ψεκασμού για εύκολη χρήση.

Το οξυζενε είναι το κλειδί για αυτό το καθαριστικό. Είναι φθηνό και άμεσα διαθέσιμο. Είναι ένα σχεδόν άοσμο υγρό που χρησιμοποιείται συνήθως σε ανοιχτές πληγές και επομένως είναι ασφαλές για χρήση γύρω από κατοικίδια και παιδιά. οξυζενε έχει ισχυρότερες καθαριστικές ικανότητες από το ξύδι και λειτουργεί σαν χλωρίνη, χωρίς καμία επιβλαβή επίδραση στην υγεία ή στο περιβάλλον.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περίπου μισό φλιτζάνι από αυτό το μείγμα σε νερό πλυντηρίου για να ασπρίσουν τα ρούχα. Ο όξινος χυμός λεμονιού βοηθά στη διάσπαση της βρωμιάς σκαι προσθέτει ένα φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών. Το νερό βοηθά στην αραίωση του μείγματος.

Διαβάστε όλα τα clean tips στο Daddy-Cool.gr 

Close