Αναμειγνύει τρία υλικά και φτιάχνει το πιο τέλειο αποσμητικό χώρου

Όλοι αγαπάμε το σπίτι μας να μυρίζει ωραία. Πολλές φορές, πηγαίνουμε και αγοράζουμε πολλά αποσμητικά χώρου όμως που περιέχουν πολλά χημικά και εκτός από καταστροφικά για το περιβάλλον είναι και για την υγεία μας.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε φυσικό αποσμητικό με αλόη

Τι θα λέγατε λοιπόν, τα φτιάξετε το δικό σας αποσμητικό χώρου με υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι μας. Δείτε πως να το κάνετε:

Δείτε ακόμη: Φτιάξε το δικό σου αποσμητικό (που δεν αφήνει λεκέδες!)

Πολλές φορές, πηγαίνουμε και αγοράζουμε πολλά αποσμητικά χώρου όμως που περιέχουν πολλά χημικά και εκτός από καταστροφικά για το περιβάλλον είναι και για την υγεία μας.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 βάζο
  • χυμό από 2-3 λεμόνια
  • Εκχύλισμα βανίλιας
  • 5-6 κλωναράκια δενδρολίβανο

Δείτε ακόμη: Βάζει αποσμητικό στη μύτη της;Το κόλπο που θα σας αφήσει έκπληκτους!

Εκτέλεση:

  • Σε ένα κατσαρολάκι με νερό πρόσθεστε το χυμό λεμονιών, το εκχύλισμα βανίλιας και το δενδρολίβανο.
  • Άφηστε το μείγμα να βράσει και έπειτα τοποθέτηστέ το σε ένα γυάλινο βάζο.
  • Μέσα στο βάζο πρόσθεσε και αρκετές φέτες λεμονιού και επιπρόσθετα κλωναράκια δενδρολίβανου για πιο έντονη μυρωδιά και ιδιαίτερη διακόσμηση.
  • Το συγκεκριμένο αρωματικό χώρου θα διαρκέσει για μέρες, αλλά όταν δειτε ότι πλέον δεν είναι έντονη η μυρωδιά του μπορείτε να ξαναβράσειτε το ίδιο μείγμα.

Δοκιμάστε το και κάντε το σπίτι σας να μοσχοβολήσει με απλά σπιτικά υλικά!

photo credit: teta
Πηγή: faysbook.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close