Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης
 

 

Μήπως η οθόνη του κινητού σας ή του laptop σας  δείχνει κάπως έτσι, αφού καταφέρετε να το πάρετε από τα παιδιά σας; Μήπως και η τηλεόρασή σας είναι γεμάτη δαχτυλιές;
Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης!
Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης
 
 
 
 
 
 
Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι καθαρό οινόπνευμα, απεσταγμένο νερό και ένα μικρό μπουκαλάκι-σπρέυ. Και λέμε απεσταγμένο νερό, καθότι το εμφιαλωμένο ή το νερό της της βρύσης περιέχουν μέταλλα και χημικά τα οποία μπορούν να βλάψουν τις συσκευές μας.
 
 
Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης
 
 
Η αναλογία των υγρών στο μπουκαλάκι είναι 1/3 (1 μέρος οινόπνευμα – 3 μέρη νερό). Για παράδειγμα το μπουκαλάκι που χρησιμοποιήσαμε εμείς, χωράει 4 κουταλιές της σούπας υγρού, επομένως βάλαμε 1 κουταλιά οινόπνευμα και άλλες 3 κουταλιές απεσταγμένου νερού.
Και εδώ έρχεται το πιο σημαντικό σημείο. Δεν ψεκάζουμε κατευθείαν πάνω στην οθόνη, αλλά πάνω στο πανί με το οποίο στη συνέχεια θα την καθαρίσουμε!
Σημείωση: Το έχουμε δοκιμάσει σε iPhone, laptop και iPad, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε σε όλες τις συσκευές. Βέβαια, για να μην είχαμε προβλήματα σε αυτές τις συσκευές, δε νομίζω να προκύψει πρόβλημα σε κάποια άλλη, ωστόσο χρησιμοποιήστε το κατά την κρίση σας στις δικιές σας συσκευές και γράψτε μας από κάτω στα σχόλια τα αποτελέσματα.

Close