Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης

Μήπως η οθόνη του κινητού σας ή του laptop σας  είναι μέσα στη δαχτυλιά  αφού καταφέρετε να το πάρετε από χέρια των παιδιών;  Μήπως και η τηλεόρασή σας είναι γεμάτη δαχτυλιές; Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης!

Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι

Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης

Δείτε ακόμη Λευκό ξύδι για καθάρισμα : Δειτε 15 clean tips που θα σε σώσουν.

καθαρό οινόπνευμα

απεσταγμένο νερό

και ένα μικρό μπουκαλάκι-σπρέυ. Και λέμε απεσταγμένο νερό, καθότι το εμφιαλωμένο ή το νερό της της βρύσης περιέχουν μέταλλα και χημικά τα οποία μπορούν να βλάψουν τις συσκευές μας.

Η αναλογία των υγρών στο μπουκαλάκι είναι 1/3 (1 μέρος οινόπνευμα – 3 μέρη νερό). Για παράδειγμα το μπουκαλάκι που χρησιμοποιήσαμε εμείς, χωράει 4 κουταλιές της σούπας υγρού, επομένως βάλαμε 1 κουταλιά οινόπνευμα και άλλες 3 κουταλιές απεσταγμένου νερού.
Και εδώ έρχεται το πιο σημαντικό σημείο. Δεν ψεκάζουμε κατευθείαν πάνω στην οθόνη, αλλά πάνω στο πανί με το οποίο στη συνέχεια θα την καθαρίσουμε!

Φτιάξτε μόνοι σας υγρό καθαριστικό οθόνης

Σημείωση:

 

Το έχουμε δοκιμάσει σε iPhone, laptop και iPad, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε σε όλες τις συσκευές.  Δοκιμάστε το σε ένα μικρό κομμάτι στο πίσω μέρος της συσκευής γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη αν κάτι συμβεί.

Close