Δείτε πως να φτιάξετε υγρό καθαρισμού για βρώμικα πατώματα

Δείτε πως να φτιάξετε υγρό καθαρισμού για βρώμικα πατώματα. Ενά θα σας πω! Δοκιμάστε το στο μπαλκόνι θα γίνει πεντακάθαρο. Εαν προσθέσετε και δυο τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας θα μοσχοβολάει για ώρες!. Εκτός από το πάτωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο μείγμα και στα πλακάκια του μπάνιου.

Υλικά

1/4 φλιτζανιού λευκό ξύδι
1 κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων
1/4 φλιτζανιού σόδα πλυσίματος (εγώ χρησιμοποιησα φαγητού και μια χαρά έκανε τη δουλειά της)
2 λίτρα νερό , πολύ ζεστό

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα κουβά και ανακατευουμε  καλά μέχρι να κάνει αφρό

 

σφουγγαρίζουμε και βλέπουμε το πάτωμα να λάμπει!

Εγώ το δοκίμασα σε πλακάκια δεν ξέρω να σας πω αν κάνει για μάρμαρα η για ξύλινο πάτωμα γιατί η σόδα είναι δυνατό συστατικό.

Δες εδώ πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σόδα!

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close