Φτιαξε γυαλιστικο-καθαριστικο σπρευ επιπλων με 4 φυσικα υλικα

Αυτό το spray καθαρισμού επίπλων είναι μια εξοικονόμηση χρημάτων και μια φυσική αντικατάσταση των εμπορικών καθαριστικών.
Η δημιουργία ενός σπιτικού spray για καθαρισμό των επίπλων σας είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη, χρησιμοποιώντας 4  απλά φυσικα υλικα που έχετε στο σπίτι σας.
Φτιαξε γυαλιστικο-καθαριστικο σπρευ  επιπλων με 4 φυσικα υλικα

Θα χρειαστείτε :

  • 1-3/4 φλιτζάνια νερό
  • 1/4 φλιτζανιού λευκό ξίδι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αιθέριο έλαιο λεμονιού (περίπου 8 έως 10 σταγόνες)

Αναμείξτε τα συστατικά σε ένα καθαρό μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε καλά. Στη συνέχεια, ψεκάστε τα έπιπλα και σκουπίστε με ένα μαλακό πανί για τη σκόνη. Μην ξεχνάτε να ανακινείτε το μπουκάλι πριν κάθε ψεκασμό, ώστε το λάδι και το νερό να ανακατευονται

Φτιαξε γυαλιστικο-καθαριστικο σπρευ  επιπλων με 4 φυσικα υλικα

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close