Ένας 9χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία γιατί δεν του άρεσαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα του

Ένα παιδί μόλις εννέα ετών από τη Γερμανία, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα δώρα που πήρε για τα Χριστούγεννα, κάλεσε την αστυνομία!

Έτσι, η γερμανική αστυνομία άκουσε… παράπονα και σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα έγινε… επέμβαση επέμβαση στο σπίτι του μικρού! Το αγοράκι, που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα στην Γερμανία, σχημάτισε χθες τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα: Το θαύμα των Χριστουγέννων: Επανήλθε στη ζωή το 6 μηνών βρέφος που υπέστη ανακοπή

Εκτός εαυτού, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πάρει κανένα από τα δώρα που είχε παραγγείλει για τα Χριστούγεννα.

Ένας 9χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία γιατί δεν του άρεσαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα του

Δεν.. πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί στην Γερμανία «Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χθεσινή ήταν μια πολύ ήρεμη μέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να παίξουν το παιχνίδι: εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Δείτε ακόμα: 2019: Πότε πέφτουν οι Αργίες της νέας χρονιάς!

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού… Το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων που είχε ζητήσει το παιδί από την Άγιο Βασίλη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το διαβάσαμε στο: tilestwra

 

 

Close