Υπέροχες απλές και φθηνές κατασκευές που θα λατρέψετε!

Τώρα το χειμώνα, που κάνει κρύο και πολλές φορές ο καιρός είναι και βροχερός, είναι η κατάλληλη περίοδος, να καθίσετε στο σπίτι σας και να προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχες κατασκευές. Αν λοιπόν, αποφασίσετε να καθίσετε σπίτι, και δεν ξέρετε τι να κάνετε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο και πάρτε ιδέες για όμορφες κατασκευές, εύκολες και φθηνές.

 • Ράφι που στηρίζεται σε δερμάτινα λουριά

efkoles-ke-fthines-kataskeves1_

Δώστε στο σπίτι σας, μια μοντέρνα πινελιά δημιουργώντας αυτά τα ράφια με τα λουριά και αφαιρώντας πιο παλιά. Δείτε εδώ πως να τα φτιάξετε.

 • Διακοσμητικά διαμάντια

efkoles-ke-fthines-kataskeves2_

Αυτά τα διακοσμητικά σας φαίνονται ακριβά; λες και τα έχετε αγοράζει από ένα κατάστημα που πουλάει οικιακά είδη; Και όμως δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένα! Έχουν δημιουργηθεί από καλαμάκια. Απίστευτο; και όμως αληθινό. Δείτε εδώ πως να το φτιάξετε.

 • Το χαλάκι της πόρτας σας

efkoles-ke-fthines-kataskeves3_

Ζωγραφίστε το παλιό πατάκι σας με λίγη μποργιά προκειμένου να το κάνετε πιο διασκεδαστικό! Χρησιμοποιείστε και κομμάτια κολλητικής ταινίας για να δημιουργήσετε διάφορα σχήματα. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη:Δημιουργικοί και εύκολοι οδηγοί για χριστουγεννιάτικες κατασκευές 

 • Μετατρέψτε τα παλιά σας τζιν σε σουβέρ

efkoles-ke-fthines-kataskeves4_

Δείτε πια τζιν δεν χρειάζεστε πια είναι παλιά και θέλετε να τα πετάξετε και πάρτε τα για να δημιουργήσετε αυτά τα απίστευτα και πρωτότυπα σουβέρ. Δείτε εδώ πως να το κάνετε.

Είναι η κατάλληλη περίοδος, να καθίσετε στο σπίτι σας και να προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχες κατασκευές

 • Χρωματιστές φουντίτσες

efkoles-ke-fthines-kataskeves5_

Διακοσμήστε το πάπλωμα του κρεβατιού σας με διάφορες χρωματιστές φουντίτσες. Δείτε εδώ πως να το φτιάξετε.

 • Πρωτότυπος καθρέφτης διακοσμητικός με κουτάλια

efkoles-ke-fthines-kataskeves6_

Αν είστε καλοί στο να σπάτε κουτάλια και μπορείτε να χειρίζεστε καλά το πιστολάκι σιλικόνης, αυτή η κατασκευή θα είναι τέλεια για εσάς. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη:Καταπληκτικές παιδικές κατασκευές ραπτικής για αρχάριες

 • Γυάλινα βαζάκια για διακοσμήσεις

efkoles-ke-fthines-kataskeves7_

Προσθέστε μια μοντέρνα και πιο χαριτωμένη πινελιά στα γυάλινα βαζάκια και χρησιμοποιείστε τα για υπέροχες διακοσμήσεις. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

 • Διακοσμητικά πιατάκια

efkoles-ke-fthines-kataskeves8_

Για να δημιουργήσετε αυτά τα όμορφα πιατάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική που χρησιμοποιήσατε για να φτιάξετε τα γυάλινα βαζάκια.Δείτε εδώ λεπτομέρειες

 • Αρωματικά ξυλάκια

efkoles-ke-fthines-kataskeves9_

Δημιουργήστε υπέροχα αρωματικά ξυλάκια με τον πιο εύκολο και φθηνό τρόπο. Δείτε εδώ πως να το κάνετε.

 • Κουτί lego για χαρτομάντηλα

efkoles-ke-fthines-kataskeves10_

Φτιάξτε ένα ξύλινο κουτί για χαρτομάντηλα που θα μοιάζει με lego και ένα είναι το σίγουρο τα παιδιά σας θα το λατρέψουν! Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

 • Υπέροχα διακοσμητικά βέλη

efkoles-ke-fthines-kataskeves11_

Τα βέλη αυτά μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σας και να του χαρίσουν μια ξεχωριστή πινελιά. Είναι εντυπωσιακά και πολύ εύκολο για να τα φτιάξετε.Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη:Κατασκευές για νηπιαγωγούς και δασκάλους 

 • Καταπληκτικά, βαζάκια μπάνιου

efkoles-ke-fthines-kataskeves12_

Τα βαζάκια αυτά θα διακοσμήσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο το μπάνιο σας, αλλά θα σας δώσουν και την ευκαιρία να αποθηκεύσετε σε αυτά διάφορα αντικείμενα. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

 • Στεφάνι από φίλτρα καφέ

efkoles-ke-fthines-kataskeves13_

Το στεφάνι αυτό είνα εύκολο να φτιαχτεί αλλά χρειάζεται χρόνος. Αν έχεις χρόνο λοιπόν, μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις αυτό το καταπληκτικό στεφάνι.

Close