Κρατήστε μακριά από την κουζίνα τις μυρωδιές και τις μύγες με αυτό το σπιτικό spray

Έχετε ποτέ παρατηρήσει πως όσο και αν καθαρίσετε την κουζίνα σας, η μυρωδιά από το σκόρδο και το κρεμμύδι δεν φεύγει; Με κάποιο τρόπο  παραμένει στην κουζίνα και κάνει την ατμόσφαιρα άβολη για οποιονδήποτε βρεθεί στο δωμάτιο.

κουζινα

 

photo view oakstreetrealty
Τα καλά νέα είναι ότι το άρθρο αυτό παρουσιάζει ένα απλό τέχνασμα που εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα σας, το γραφείο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού και κρατάει μακριά τις ενοχλητικές μύγες.

συστατικά:

Ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού
3 κουταλιές της σούπας μαλακτικό ρούχων
3 φλιτζάνια ζεστό νερό
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Οδηγίες:

Ρίξτε το μαλακτικό μέσα στο άδειο μπουκάλι ψεκασμού
Γεμίστε το υπόλοιπο του μπουκαλιού με ζεστό νερό
Προσθέστε τη σόδα
Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και ψεκάστε σε μια περιοχή δοκιμής για να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνει κανένα σημάδι.
Τώρα, είστε έτοιμοι! Χρησιμοποιήστε αυτό το σπρέι για να ανανεώσετε την κουζίνα σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό το ωραίο άρωμα θα κάνει το σπίτι σας πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες σας και λιγότερο ελκυστικό για τις μύγες.

healthylifevision

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close