ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: 15 ιδέες. Μοντέρνες ιδέες για την διακόσμηση του μπάνιο σε μαύρο και χρυσό.

Το μαύρο και το χρυσό είναι δύο χρώματα που μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές διακοσμητικές συνθέσεις. Με αυτήν την σκέψη αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο μαύρο και χρυσό μπάνιο. Μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες στο μπάνιο θα κάνουν τον χώρο να μοιάζει πιο σικάτος και μοντέρνος.

Το σημερινό μας άρθρο μας προτείνει μαύρο και χρυσό μπάνιο όσων αφορά τα πλακάκια του μπάνιου, τους νιπτήρες του μπάνιου, την λεκάνη ή απλά και τα αξεσουάρ ή τα χρήσιμα εργασία στο μπάνιο. Θες να κάνεις μία αλλαγή; Ήρθε η ώρα. Διαβάστε παρακάτω:

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Μαύροι τοίχοι, μαύρα μαρμάρινα πλακάκια και χρυσές λεπτομέρειες στο μπάνιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγορά μπορείτε να βρείτε πλακάκια με μαρμάρινο εφέ χωρίς αναγκαστικά να δώσετε ένα σκασμό λεφτά στο αυθεντικό μάρμαρο. Είναι ανθεκτικά, γυαλιστερά και πολύ εντυπωσιακά.

Μπορείτε λοιπόν να βάψετε τους τοίχους του μπάνιου ένα μαύρο ματ χρώμα, να αναδείξετε το μπάνιο σας με νιπτήρα με μαρμάρινο εφέ και χρυσές λεπτομέρειες μέσα από αξεσουάρ μπάνιου, κάδρα και φωτιστικά.

Μαύρο & χρυσό μπάνιο: 15 ιδέες

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Μαύρα ντουλάπια μπάνιου με χρυσούς καθρέφτες

Πολλές φορές για να υιοθετήσουμε μία διακοσμητική τάση δεν χρειάζεται να κάνουμε ολική ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τα ντουλάπια του μπάνιου σας και να διαλέξετε ντουλάπια μπάνιου σε μαύρο χρώμα. Υιοθετήστε το χρυσό μέσα από χρυσούς καθρέφτες.

μαύρα-ντουλάπια-μπάνιου-με-χρυσούς-καθρέφτες-ιδέες-διακόσμησης-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Μάρμαρο στο μπάνιο σε μαύρο και χρυσό χρώμα

Μπορείτε να διαλέξετε πλακάκια με μαρμάρινο εφέ σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες ή να επενδύσετε το μπάνιο σας με μαύρο μάρμαρο με χρυσές λεπτομέρειες. Ένα σικ αποτέλεσμα που κάνει το χρυσό να δημιουργεί την ψευδαίσθηση της λάβας μέσα στο μαύρο φόντο.

μαύρα-πλακάκια μπάνιου-με-χρυσές-λεπτομέρειες-ιδέες-στην-διακόσμηση-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Μαύρα πλακάκια μπάνιου με χρυσά αξεσουάρ

Μπορείς να επενδύσεις το μπάνιο σου με μαύρα πλακάκια και να υιοθετήσεις το χρυσό μέσα από τα φωτιστικά, το σκεύος για το σαπούνι, τα εξαρτήματα για τις πετσέτες και άλλα διακοσμητικά χώρου που θα κάνουν το μπάνιο μας πιο σικ και στιλάτος.

μαύρα-πλακάκια-μπάνιου-με-χρυσά αξεσουάρ-ιδέες-στην-διακόσμηση-

Δείτε ακόμα Μάρμαρο στο μπάνιο: 15 ιδέες διακόσμησης

ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό- ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό- ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό- ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό-

Μαύρο και χρυσό μπάνιο: Μαύρα ντουλάπια μπάνιου με χρυσά χερούλια

Πολλές φορές μπορείς να υιοθετήσεις μία τάση, κάνοντας το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Να αγοράσεις ή να βάψεις τα ντουλάπια του μπάνιου σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Διάλεξε για τα ντουλάπια το μαύρο χρώμα και συνδύασέ το με χρυσά χερούλια.

μαύρα-ντουλάπια μπάνιου-με-χρυσά-χερούλια-ιδέες- ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Βάλε το χρυσό στο μπάνιο μέσα από τον φωτισμό

Μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου χρυσό φωτισμό κι έτσι σε συνδυασμό με τα μαύρα αξεσουάρ και το λευκό μάρμαρο ή πλακάκι στο μπάνιο, θα κάνει τον χώρο να μοιάζει σαν σπα. Δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά. Μία αλλαγή στα φώτα…αρκούν!

χρυσός-φωτισμός-στο-μπάνιο-με-μαύρα-ντουλάπια-ιδέες-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Το χρυσό είναι τάση

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Χειμώνα του 2021, το χρυσό μπήκε για τα καλά στις ζωές μας τόσο στην μόδα όσο και στην διακόσμηση. Έτσι μην φοβηθείτε να υιοθετήσετε το χρυσό στην καθημερινότητά σας μέσα από την διακόσμηση, αφού είναι ένα σικ χρώμα που προσδίδει λάμψη σε ένα δωμάτιο.

μαύρο-μάρμαρο-στο-μπάνιο-με-χρυσές-λεπτομέρειες-ιδέες-

Μαύρο και  χρυσό μπάνιο: Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι απαραίτητα

Μία συμβουλή από εμάς είναι να μην ξεχάσετε τα φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να συνδυάσετε το μαύρο και το χρυσό στην διακόσμηση του μπάνιου σας όμως λίγα κρεμαστά φυτά στο μπάνιο, θα κάνουν τον χώρο ακόμη πιο ανάλαφρο και μοντέρνο ολοκληρώνοντας την διακόσμηση.

μαύρα-ντουλάπια-με-χρυσά-χερούλια-ιδέες-

Μαύρο και χρυσό μπάνιο: Μαύρα αξεσουάρ μπάνιου με χρυσές λεπτομέρειες

Όλα τα μπάνια έχουν υποδοχή για το χαρτί υγείας και υποδοχή για τις πετσέτες μας. Έτσι μπορείς αυτά τα αξεσουάρ να τα αγοράσεις σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός που θα δώσει στο μπάνιο σου μία άλλη φινέτσα που παίζει σε ασφαλής αποχρώσεις.

αξεσουάρ-για-το-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαύρη μπανιέρα: 15 ιδέες για μαύρες μπανιέρες στο μπάνιο

ιδέες-διακόσμησης-στο-μπάνιο-σε-μαύρο-και-χρυσό-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close