Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά

Αφήστε για λίγο στην άκρη την οφθαλμοφανή ιδιότητα της οδοντόκρεμας και βγάλτε την από το μπάνιο. Μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα με αυτή που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και θα σας δώσει αστραφτερά αποτελέσματα και πάλι!

Λεκέδες στα ρούχα; Όχι πια!

Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά

 

Αν κάποιος λεκές δεν λέει να εγκαταλείψει το ρούχο σας, η οδοντόκρεμα μπορεί να λειτουργήσει ως η λύση που ψάχνατε! Εφαρμόστε την οδοντόκρεμα απευθείας στο λεκέ με λίγο νερό και τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα, πριν το ρούχο μπει στο πλυντήριο.
Λεκέδες στο χαλί; Απλά παρελθόν!
 ο (1)

Το ίδιο ισχύει και με τους λεκέδες πάνω στο χαλί, πιέστε την οδοντόκρεμα πάνω στον λεκέ του χαλιού και τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετέ το και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.

Τα παλιά σας ασημικά, σαν καινούργια!
Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά
Δύο εργαλεία θα χρειαστείτε για να κάνετε τα παλιά σας ασημικά σαν καινούργια. Μια οδοντόκρεμα και μια οδοντόβουρτσα -σίγουρα όχι την δική σας. Τρίψτε λοιπόν απαλά τα ασημικά σας, έπειτα ξεπλύνετέ τα με λίγο νερό και στο τέλος γυαλίστε τα με ένα στεγνό πανάκι.
 Όχι πια χρώματα στον τοίχο!
Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά
Το παιδάκι σας αποφάσισε να βγάλει όλο τον καλλιτεχνικό του ίστρο πάνω στον τοίχο του σαλονιού και τώρα εσείς δεν ξέρετε πως να αφαιρέσετε τους μαρκαδόρους. Υπάρχει τρόπος, τρίψτε απαλά με ένα υγρό πανί και λίγη οδοντόκρεμα. Έπειτα, ξεπλύνετε τον τοίχο πάλι με υγρό πανί και αφήστε τον να στεγνώσει.
Αστραφτερός ο νιπτήρας του μπάνιου!
Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά

 

Η οδοντόκρεμα μπορεί εύκολα να γυαλίσει τον νιπτήρα του μπάνιου! Τρίψτε τον καλά, έχοντας τοποθετήσει οδοντόκρεμα πάνω σε ένα πανάκι. Ο νιπτήρας σας θα λάμψει!

Καθαρίστε την πλάκα από το σίδερο!

Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά

 

Εάν υπάρχουν υπολείμματα από καμένο ύφασμα στην πλάκα του σίδερου, απλώστε λίγη οδοντόκρεμα και τρίψτε. Μην ξεχάσετε όμως! Η επιφάνεια να είναι χλιαρή ή κρύα, ποτέ ζεστή.  Τέλος, καθαρίστε με ένα βρεγμένο πανί για να φύγει η οδοντόκρεμα.

Παρελθόν οι άσχημες μυρωδιές από τα χέρια

Οι χρησεις της οδοντόκρεμας που θα σας πάρουν τα μυαλά

 

Τρελαίνεστε όταν καθαρίζετε ψάρια ή σκόρδο και τα χέρια σας μυρίζουν μετά όσες φορές και αν τα πλύνετε; Για να διώξετε λοιπόν τις άσχημες μυρωδιές από τα χέρια σας υπάρχει λύση, και μας τη δίνει η οδοντόκρεμα. Απλά, απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στα χέρια.

Αέρας λάμψης στα κοσμήματα σας!

οδο

Τα αγαπημένα σας παλιά κοσμήματα έχουν χάσει τη λάμψη τους και δεν φαίνονται κομψά όπως παλιά; Απλώστε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε μια οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τα κοσμήματα. Ξεπλύνετέ τα με μαλακό, βρεγμένο πανάκι.

καθαριστε τα φωτα του αυτοκινητου

ο (2)

«Εργαλείο» ομορφιάς

οδο (1)

Αν νομίζατε πως η οδοντόβουρτσα θα άφηνε απέξω το κομμάτι της ομορφιάς κάνατε λάθος. Αν για παράδειγμα έχετε ένα σπυράκι στο πρόσωπο, βάλτε του πριν κοιμηθείτε λίγη οδοντόκρεμα και αφήστε τη όλη νύχτα. Το πρωί ξεβγάλτε με νερό και βάλτε κανονικά την ενυδατική σας κρέμα.

Επίσης, η οδοντόκρεμα μπορεί να κάνει τα νύχια των χεριών και των ποδιών γερά και λευκά, όπως και τα δόντια!

οδο

Δειτε και στο video και αλλες υπέροχες χρήσεις

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

Close