Πρωτότυπες ευχές για το νέο έτος και την πρωτοχρονιά…

Λίγο πριν και αμέσως μετά την έλευση του καινούργιου χρόνου εκατομμύρια κάτοχοι κινητών και smartphones επιδίδονται στην σύνταξη ενός sms που περιέχει ευχές για την πρωτοχρονιά και το νέο έτος και που θα στείλουν μαζικά σε φίλους και συγγενείς.
Το πρόβλημα εδώ είναι η δυσκολία στο να βρεις πρωτότυπες ευχές πρωτοχρονιάς καθώς οι περισσότερες ευχές έχουν ειπωθεί και καταγραφεί τα προηγούμενα χρόνια.Είναι λοιπόν λογικό πως κάθε πρωτοχρονιά πρώτες σε αναζητήσεις στην google Ελλάδας είναι οι φράσεις πρωτοχρονιατικεσ ευχεσ και πρωτοτυπεσ ευχεσ πρωτοχρονιασ,όπως ακριβώς τις πληκτρολογούμε βιαστικά στα κινητά μας χωρίς στίξη και χωρίς τελικό ‘ ς ‘.

Κάναμε ένα ξεσκαρτάρισμα των εκατοντάδων ευχών για την πρωτοχρονιά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προσθέσαμε και μερικές δικής μας έμπνευσης….

Πρωτότυπες ευχές για το νέο έτος και την πρωτοχρονιά…

Εύχομαι, στη νέα Χρονιά που ξεκινάει,ο προσωπικός σου γιατρός να μείνει άνεργος,ο χρηματιστής σου να κάνει υπερωρίες και ο θεός Έρωτας να μην σε προλαβαίνει!
Χρόνια πολλά, γιατί η ποσότητα μετράει! Χρόνια καλά, γιατί η ποιότητα μετράει! Χρόνια τρελά, γιατί αυτά μένουν! Ό,τι επιθυμείς στο νέο έτος να το βρείς!
Ο νέος χρόνος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, Κι αν ήταν λίγες του παλιού να σου τις συμπληρώσει…
Ο νέος χρόνος που ΄ρχεται μόνο χαρά να φέρει και άμα κοιμάσαι μοναχός κι ένα καινούργιο ταίρι.
Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτος να ΄σαι στη χαρά και πάμπτωχος στον πόνο.
Η χειρότερη αδυναμία μας είναι ότι τα παρατάμε εύκολα.Ο σίγουρος τρόπος επιτυχίας είναι να προσπαθήσεις ξανά για άλλη μια χρονιά .Ευτυχισμένο το 2019 .

Close