Τα καλύτερα κόλπα για να παραμένουν τα τρόφιμα σας οργανωμένα και φρέσκα στην κατάψυξη του ψυγείου σας!

Μετά από μια μεγάλη, κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα από το να γυρίζεις σπίτι και να μην έχεις να μαγειρέψεις! Μπορείτε να έχετε μαγειρέψει από πριν και να έχετε καταψύξει τα τρόφιμα σας, έτσι δεν θα σπαταλάτε χρόνο ούτε για την προετοιμασία αλλά ούτε και για το μαγείρεμα του φαγητού σας. Και έτσι η κουζίνα σας θα παραμείνει και καθαρή!

Το να έχετε καταψύξει μαγειρεμένα κρέατα, ή πίτσες ή ο,τι άλλο θέλετε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για γρήγορο δείπνο στο τραπέζι, αλλά ένας ανοργάνωτος καταψύκτης μπορεί να σας καθυστερήσει σε όλο αυτό. Όταν ο καταψύκτης σας είναι γεμάτος με τρόφιμα, είναι δύσκολο να δείτε ακόμη και τι μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα.

Όταν ο καταψύκτης σας είναι γεμάτος με τρόφιμα, είναι δύσκολο να δείτε ακόμη και τι μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα.

Δείτε ακόμη: Έξυπνα κόλπα για την οργάνωση της κουζίνας σας

Αντί να χάσετε χρόνο, και να επικρατεί ένα χάος μέσα στο καταψύκτη σας, χρησιμοποιήστε αυτά τα hacks για να μετατρέψετε τον αποθηκευτικό χώρο του καταψύκτη σας σε ένα οργανωμένο ” καταφύγιο”. Θα μπορείτε πλέον εύκολα να βρίσκετε μέσα σε αυτόν ο,τι θέλετε χάρη στις ετικέτες που θα βάλετε στα τρόφιμα σας, τα πρόσθετα ράφια που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας και μπορείτε να φτιάξτε και μια λίστα, με την οποία θα παρακολουθείτε τις ημερομηνίες λήξης του κάθε τροφίμου.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύετε τι γίνεται, αν βάλετε στη κατάψυξη σας ένα βαζάκι με καμμένο κερί!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τον καταψύκτη σας, προκειμένου να μην ψάχνετε με τις ώρες το τι θέλετε να φάτε.

1 Συμβουλή :

Χρησιμοποιήστε ετικέτες για να οργανώσετε τα αντικείμενα στον καταψύκτη σας ανάλογα με τον τύπο τροφής και την ημερομηνία λήξης.

2 Συμβουλή:

Χρησιμοποιήστε τα αντικείμενα που αποθηκεύετε τα περιοδικών ως ράφια.

Δείτε ακόμη: Γιατί πρέπει να βάλετε ένα κέρμα στη κατάψυξη πριν φύγετε για διακοπες!

3 Συμβουλή:

Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ συνδετήρων για να κρεμάσετε τα σακουλάκια στα ράφια  για περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

4 Συμβουλή:

Διατηρήστε μια λίστα με τα τρόφιμα που έχετε αποθηκεύσει στο καταψύκτη σας, και στοιβάξτε τα τρόφιμά σας κατά την ημερομηνία λήξεως τους.


photo credit:thekitchn.com

Πηγή: littlethings.com
Close