Τι προσέχουν πραγματικά οι φιλοξενούμενοι σε ένα σπίτι (λίστα)

Δεν έχει σημασία μόνο η καθαριότητα. Αν, δηλαδή, οι πάγκοι της κουζίνας σας είναι καθαροί, αν δεν υπάρχουν ίχνη από σκουπιδάκια στο πάτωμα. Ή αν θυμηθήκατε να γεμίσετε με λουλούδια τα βάζα σας και αν πήρατε μία έξτρα γεύση στα κουλουράκια.

 

Όταν έχετε φιλοξενούμενους στο σπίτι, τα πράγματα που θα προσέξουν είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που νομίζετε!

Οι βασικές ανέσεις
Το να έχετε δηλαδή χαρτί υγείας στο μπάνιο, σαπούνι χεριών διαθέσιμο, και φρέσκιες πετσέτες, μετρά. Αυτό και μόνο όμως. Κανείς δεν θα προσέξει αν το χαρτί υγείας που χρησιμοποιείτε έχει τέσσερα φύλλα και είναι έξτρα απαλό, ή αν οι πετσέτες είναι από αιγυπτιακό βαμβάκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε ελλείψεις στα βασικά.

Μυρωδιά και τρίχες από κατοικίδια
Είτε έχετε σκύλο είτε έχετε γάτα, και ακόμα και στην περίπτωση που καθαρίζετε με μία λογική συχνότητα το σπίτι, όσο και αν νομίζετε ότι δεν γίνονται αντιλήπτες οι μυρωδιές, κάνετε λάθος. Ειδικά στην περίπτωση που οι καλεσμένοι δεν έχουν κατοικίδια, θα αντιληφθούν από την πρώτη στιγμή τη μυρωδιά του ζώου στο σπίτι. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ανάψετε ένα αρωματικό κερί πριν φθάσουν και φυσικά να έχετε φροντίσει να απομακρύνετε τις τρίχες από τους καναπέδες. Κανείς δεν θέλει να καθίσει πάνω τους και να κολλήσουν στα ρούχα του.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close