Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πως να κάνω χώρο στο σπίτι για να χωρέσει;

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πως να κάνω χώρο στο σπίτι για να χωρέσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σου έχω ιδέες

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου μερικά κόλπα, για να προετοιμάσεις το σπίτι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν χρειάζεται να είναι σαν αυτά από τα περιοδικά

Αρχικά να σου πω πως  αν έχεις μικρό σπίτι, δεν χρειάζεται να έχεις ένα τεράστιο δέντρο, στη μέση του σαλονιού. Επέλεξε ένα πιο μικρό και να το βάλεις κάπου σε ένα τραπεζάκι ας πούμε και έτσι θα το βλέπουν όλοι. Με αυτόν το τρόπο και Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα έχεις, αλλά  και χώρο για  να κυκλοφορείς.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πως να κάνω χώρο στο σπίτι

Χριστουγεννιάτικο δέντρο- Πως να κάνω χώρο Ο διαθέσιμος χώρος  που έχεις  διαφέρει πολύ στην πραγματικότητα από αυτό που  θα ήθελες να έχεις

Αν το σπίτι  σου ή το σαλόνι που έχεις είναι πολύ μικρό, μπορείς  να να πας στην  αποθήκη κάποια μικρά έπιπλά που δεν πολύ χρησιμοποιείς . Κάπουα τραπεζάκια, κάποια πουφ ή μαξιλάρες. Και έτσι θα κάνεις χώρο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

  Το σπίτι θα πρέπει να αναπνέει

Θυμήσου, στο χώρο που  θα στολίσεις το  χριστουγεννιάτικο δέντρο,  να μπορεί να διατηρήσει την άνεση του και να «αναπνέει». Πως θα το καταφέρεις; Αφησε κάποιον διάδρομό ελεύθερο

Το σαλόνι δεν είναι το μόνο μέρος για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πώς να κάνεις χώρο στο σπίτι σου για να… βάλεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Το σαλόνι σου δεν είναι το μόνο μέρος για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Αν έχεις χώρο στο καθιστικό στόλισε αυτό. Αν έχεις  μεγάλη κουζίνα στόλισε τη κουζίνα.Ο χώρος που το δέντρο θα δείχνει πιο όμορφος, είναι εκείνος που θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

Προσοχή τα ατυχήματα

 

Κράτησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου μακρυά από το τζάκι. Επίσης αν το τοποθετήσεις σε τραπεζάκι πάνω, πρόσεξε να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά, γιατί και μπορεί να χτυπήσουν και μάλλον θα μείνεις χωρίς δέντρο. Εδώ θα βρεις κάποια κόλπα για να προστατέψεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα παιδιά.

 

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους.

Close