Και σε ποιον δεν έχει τύχει στο μαγείρεμα να πέφτουν λίπη τα οποία δεν καθαρίζονται εύκολα.
Ωστόσο αντί να τρίβουμε με τις ώρες τα λίπη, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουμε το καθάρισμα πιο εύκολο. Το μυστικό κρύβεται σε ένα υλικό της κουζίνας το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούμε καθημερινά.
Ο λόγος για το αλάτι το οποίο χρησιμοποιούμε όλοι λιγότερο ή περισσότερο στα φαγητά μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε ως εξής: Όσο είναι ο φούρνος ακόμα ζεστός, απλώστε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχουν ξεραθεί βρέξτε τα λίγο πριν για να είναι πιο καλό το αποτέλεσμα. Όταν κρυώσει ο φούρνος ξύστε τα σημεία εκείνα και πλύνετέ τα μετά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα