Η Ελένη Φιλίνη μετά από χρόνια απουσία της από τη μικρή οθόνη, κάνει το μεγάλο comeback επιστρέφοντας στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Καλά θα πάει κι αυτό"
Τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ, μία νέα κωμική σειρά που υπόσχεται να μας χαρίσει απεριόριστες στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς “Καλά θα πάει κι αυτό“, που θα πρωταγωνιστήσει η Ελένη Φιλίνη και πλήθος εξέχοντων ηθοποιών
Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, που θα κάνει το κοινό να γελάσει, να συγκινηθεί και να ταυτιστεί με τους ήρωες, έχει εξασφαλίσει ένα all star cast το οποίο αποτελείται από τους
Ντόρα Μακρυγιάννη

Γιάννη Ζουγανέλη

Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Λεκάκη
Αυτή είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστές Γεροντιδάκη Κουκουράκη Τοκάκη και Βαλτινό

Κώστα Κόκλα

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ελισάβετ Γιαννάκου

Παναγιώτα Βιτετζάκη

Πέτρο Σκαρμέα

Πάρι Θωμόπουλο

Τζίνι Παπαδοπούλου

Ίαν Στρατή

Ευθύμη Γεωργόπουλο

Ελένη Φιλίνη

Έρρικα Μπίγιου

και Στέλλα Κοσμοπούλου.

Στον ρόλο της Μιχαέλας, η Κωνσταντίνα Κλαψινού και στον ρόλο του Πάρη, ο Γιώργος Χριστοδούλου. Η Μιχαέλα, η συνεχώς ανερχόμενη (ποτέ δεν φτάνει…) νεαρή ηθοποιός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τη μέτρια ζωή την οποία ζει. Όταν στο πρόσωπο του Πάρι, του νεαρού internet freak ανακαλύψει τη λύση-διέξοδο για να αφοσιωθεί στην τέχνη της, θα αποφασίσει να παντρευτούν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν και το ζευγάρι χωρίζει.
Μετά το διαζύγιο, η Μιχαέλα περνά δύσκολες στιγμές, ενώ αντίθετα ο Πάρις γίνεται επιτυχημένος και πολύ πλούσιος μετά την ίδρυση μιας εταιρείας λογισμικού. Η Μιχαέλα, 5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, που έχει χάσει τα ίχνη του θα ανακαλύψει με έναν εντελώς επεισοδιακό τρόπο ότι ο τέως της είναι πια ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας αξίας εκατομμυρίων ευρώ και περνά την εικόνα ενός πολύ όμορφου και χαρισματικού άντρα. Η κοινή επιστροφή τους από το εξωτερικό θα δρομολογήσει την τυχαία όσο και μοιραία συνάντησή τους που, χωρίς να το ξέρουν, θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τη δική τους αλλά και των γύρω τους… Και αυτή είναι μόνο η αρχή!
Αναμένουμε με προσμονή αυτή της την επιστροφή, εσείς;;
Όλα τα spoilers για τη σειρά Καλά θα πάει κι αυτό