«8 Λέξεις» – Ανατρέπονται όλα στις ζωές των ηρώων τη νέα σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς 8 Λέξεις αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Μεγάλες ανατροπές και ίντριγκες χαρακτήριζαν την 1η σεζόν, και φυσικά δεν θα λείπουν και από τη δεύτερη.

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που τράβηξε πολλούς τηλεθεατές με την πλοκή και το σενάριο, πρόκειται να καθηλώσει στα νέα επεισόδια της επόμενης σεζόν.

Δείτε επίσης «Άγριες Μέλισσες»: Η «γκάφα» με το ποτήρι καφέ και το κινητό και η εξήγηση από το κανάλι 

Τι θα δούμε όμως;

Παρά τις προειδοποιήσεις των κοντινών της ανθρώπων, του Σίμου και του Λουκά, η Σμαράγδα δεν μπορεί να κερδίσει τον εθισμό της στη χαρτοπαιξία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι οικονομίες χρόνων να εξαφανίζονται. Η ίδια βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής αφού δεν μπορεί πια να καλύψει τις υποχρεώσεις της και να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My TV, στα καινούργια επεισόδια, η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη Αρώνη. Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας δεν διστάζει να προχωρήσει σε έναν σκληρό εκβιασμό. Συγκεκριμένα, της λέει σε έντονο τόνο ότι είναι διατεθειμένος να της δώσει δανεικά μόνο υπό έναν όρο. Να χωρίσει τον Σίμο και τα τον διώξει από το σπίτι!

Η Σμαράγδα, δεν μπορεί να δεχτεί πως ο άντρας με τον οποίο απέκτησε μαζί του ένα παιδί, της φέρεται με αυτό τον τρόπο. Στη συνέχεια, η γυναίκα διακόπτει κάθε συζήτηση μαζί του και απλά βλέπει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της. Όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα χάσει το ατελιέ της.

Αργότερα, ο Λουκάς, μη μπορώντας να βλέπει τη Σμαράγδα σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Σε πρώτη φάση πηγαίνει στον Μιλτιάδη και του ζητάει δανεικά προκειμένου να την βοηθήσει. Εκείνος, όμως, αρνείται να του δώσει θεωρώντας ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της συζύγου του, της Κατερίνας, που έκανε άσκοπα αγορές.

Κι ενώ η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζεται, ο Άκης δεν χάνει ευκαιρία να τη μειώνει με κάθε τρόπο. Άραγε, ποια θα είναι η κατάληξη της γυναίκας; Θα καταφέρει να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή;

Close