8 λέξεις : Επόμενα επεισόδια - Β Κύκλος 17, 18,19, 20, 21, 22,23,24 ,25, 26, 27, 28, 29, 30, 31,32

8 λέξεις : Επόμενα επεισόδια – Β Κύκλος. Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου οχτώ λέξεις

8 Λέξεις 14/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Φοίβος και η Βίκυ, ξέρουν πια ότι τα “αφεντικά” τους θέλουν να τους βγάλουν απ’ τη μέση και πρέπει γρήγορα να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους. Ο Σίμος, αναστατωμένος από την αποκάλυψη ότι η Ολυμπία έλεγε ψέματα για την “παρενόχληση” του Νικηφόρου, σπεύδει να ειδοποιήσει την Εύα και τον Έκτορα, ενώ αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του Νικηφόρου. Η Αποστολία πηγαίνει για φαγητό σε ένα εστιατόριο με τον Άκη και ο μυστηριώδης άντρας βρίσκεται και πάλι απέναντί της, ενώ στη συνέχεια την παίρνει τηλέφωνο και την απειλεί, κάνοντας ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάποιο μυστικό στο παρελθόν της.

Κι ενώ ο Μιλτιάδης βγαίνει από το νοσοκομείο, ο Λουκάς αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως όλες αυτές τις μέρες ο Φοίβος δεν πήγαινε ούτε στο Πανεπιστήμιο και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει μ’ αυτόν. Στο μεταξύ, η Ρωξάνη με τον Μιχαήλ με την παραμικρή αφορμή καταλήγουν σε επώδυνους καβγάδες, ενώ ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Έκτορα τη συμφωνία που έχουν κάνει να χωρίσουν το καλοκαίρι. Η Ηλιάνα βλέπει στην τηλεόραση τη φωτογραφία της Βίκυς με ξανθιά περούκα στο μακελειό στο κότερο και την αναγνωρίζει.

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 1, 2, 3, 4, 5

Η περίεργη συμπεριφορά της Αποστολίας και η άρνησή της να βγει από το σπίτι, προβληματίζουν τον Άκη. Στην αρχή θεωρεί υπεύθυνο τον Δημήτρη και τον βάζει στη θέση του, όμως σύντομα θα καταλάβει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη μεταστροφή της. Ο Μιλτιάδης αναρρώνει, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού του. Από τη μια τον συγκινεί η συμπεριφορά της Ιφιγένειας, από την άλλη όμως τον απογοητεύει η συμπεριφορά του Φοίβου, αγνοώντας πως ο γιος του ψάχνει τρόπο να κρυφτεί για να αποφύγει τον κίνδυνο που καραδοκεί. Η αντίστροφη μέτρηση για την υιοθεσία της Τζουλιάνας ξεκινά και η μικρή ανυπομονεί να πάει στο σπίτι της Ναυσικάς. Ο Άκης δανείζει ένα ακόμα μεγάλο ποσό στη Σμαράγδα. Ο Σίμος αναγκάζει την Ολυμπία να ζητήσει συγνώμη από τον Νικηφόρο, όμως ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Εύα πως δεν θέλει να συγκατοικήσει ξανά με την κόρη της

8 Λέξεις 15/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Η Εύα δικαιολογεί την στάση του Νικηφόρου απέναντι στην Ολυμπία, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο για εκείνη να γυρίσει την πλάτη στο παιδί της. Ο Μιχαήλ ανακοινώνει στη Ναυσικά πως ο χωρισμός με τη Ρωξάνη είναι οριστικός, ενώ η Ρωξάνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει στο Λονδίνο χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν. Η Σμαράγδα κάνει ένα δώρο στον Άκη για να τον ευχαριστήσει που την βοήθησε, αλλά το μυαλό της παραμένει κολλημένο στον Σίμο. Η Κατερίνα ετοιμάζει δείπνο για τους φίλους του Μιλτιάδη με σκοπό να τον καλοδεχτούν πίσω στο σπίτι και να του ευχηθούν σιδερένιος. Ο Μιλτιάδης τούς αφηγείται όλη την περιπέτεια που έζησε στο σκάφος του Δερβάνη κι εκεί ο Έκτορας παρατηρεί πως ο Φοίβος δείχνει αμήχανος και όχι μόνο…

Δείτε ακόμη Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε φωτογραφία όπως τον γέννησε η μάνα του και έγινε χαμός! (εικόνα)

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Ο Έκτορας παρατηρεί με προσοχή τον Φοίβο στη γιορτή που γίνεται για την ανάρρωση του Μιλτιάδη και είναι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν. Για μια ακόμα φορά, εξομολογείται τις υποψίες του στον Νικηφόρο, αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει, γιατί ο Νικηφόρος έχει τα δικά του προβλήματα σε μια περίοδο που προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του με την Εύα, μετά την άδικη κατηγορία της Ολυμπίας. Στο μεταξύ, η Ρωξάνη ανακοινώνει στον Μιχαήλ πως θα πάει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο γιατί βρήκε εκεί δουλειά και πως θα πάρει μαζί της και τον Άγγελο. Ο Μιχαήλ αντιδρά έντονα σ’ αυτό το ενδεχόμενο και δεν σκοπεύει να της επιτρέψει να πάρει το παιδί μακριά του. Ο άντρας που παρακολουθεί την Αποστολία, με τη βοήθεια ενός συνεργού του, καταφέρνουν να μπουν στο σπίτι του Αρώνη και με την απειλή όπλου διατάζουν την έντρομη Αποστολία να τους ακολουθήσει.

8 Λέξεις 21/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Ο Έκτορας, με την κάτοψη της θαλαμηγού του Δερβάνη που έχει βρει στο διαμέρισμα του Φοίβου, είναι πλέον σίγουρος για την εμπλοκή του σε κυκλώματα συμβολαίων θανάτου και αποφασίζει να μιλήσει στον Μιλτιάδη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, αφού δεν έχει καμία ισχυρή απόδειξη για όλα αυτά. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας εξακολουθεί να λέει ψέματα στην Έρση και να πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης για την τοιχογραφία. Η Αντιγόνη, έχοντας άλλα σχέδια στο μυαλό της, του κάνει το τραπέζι και τον “πολιορκεί” διακριτικά αλλά επίμονα.

Η Ιφιγένεια κι ο Σπύρος γνωρίζουν την Έλλη, η οποία έχει έρθει πρόσφατα στην Κέρκυρα, φτιάχνει κοσμήματα και τα πουλάει στον δρόμο. Η Ιφιγένεια ενθουσιάζεται και θέλει να αγοράσει. Ο Μιχαήλ και ο Μιλτιάδης προτείνουν στον Έκτορα, να αναλάβει και τη θέση του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Μιχαήλ, αλλά ο Έκτορας φαίνεται να είναι πολύ διστακτικός μπροστά σ’ αυτή την απόφαση. Η Ρωξάνη φεύγει για το Λονδίνο νωρίτερα απ’ ότι είχε πει, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την οργή του Μιχαήλ. Ο Άκης, ανησυχώντας πολύ για την Αποστολία, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ψάξει να τη βρει. Η Αλίκη, επιστρέφοντας από τη δουλειά, δέχεται τη βίαιη επίθεση ενός άντρα!

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Έκτορας ανησυχεί για την Αλίκη κι όταν μαθαίνει ότι είναι στο νοσοκομείο, τρέχει κοντά της. Όμως οι εξηγήσεις που του δίνει, δεν τον πείθουν. Ο Μιχαήλ νιώθει τη Λουκία κάπως απόμακρη αλλά εκείνη τον καθησυχάζει με διάφορες δικαιολογίες. Ο Άκης έχει κινήσει γη κι ουρανό για να βρει την Αποστολία και ο Δημήτρης αντιδρά σ’ αυτό το ενδιαφέρον. Η Βικτώρια, όμως, που συμμερίζεται τους φόβους του Άκη, απορεί με τη συμπεριφορά του Δημήτρη και το ζευγάρι μαλώνει. Σε καυγά οδηγείται κι η Ηλιάνα με τον Αλέκο, καθώς ο Αλέκος δεν εγκρίνει τις κινήσεις της Ηλιάνας για τον εντοπισμό της Βίκυς.

Την ίδια ώρα, ο Φοίβος κι η Βίκυ τελειοποιούν το σχέδιό τους για την ανατίναξη της αποθήκης. Η Εύα κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Ολυμπία, με σκοπό η καθεμία να αναγνωρίσει τα λάθη και τις ευθύνες της. Η Έρση αρχίζει να παραξενεύεται με την πολύωρη απουσία του Οδυσσέα από το σπίτι, ενώ ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται όλη την αλήθεια στον Σπύρο. Ο Έκτορας παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στον Μιλτιάδη για τον Φοίβο…

8 Λέξεις 22/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Ο Μιλτιάδης αντιδρά βίαια στον Έκτορα όταν εκείνος του ξεστομίζει πως ο Φοίβος είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ο σπόρος της υποψίας όμως αρχίζει να μεγαλώνει μέσα του κι αποφασίζει να ψάξει για την αλήθεια. Ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί πως η Λουκία τού λέει ψέματα και τον αποφεύγει για να συναντηθεί με τον πρώην άντρα της. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τις απουσίες του από το σπίτι με πρόφαση τον Σπύρο, αλλά η Έρση αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Ευγενία κρυφακούει μια συζήτηση του Μάρκου για τα αναβολικά κι αποφασίζει να τον εκβιάσει, με τη βοήθεια της Στέλλας. Η Ιφιγένεια γνωρίζει τον Φρίξο, έναν ιδιόρρυθμο σουβλατζή που τρώει μόνο ψάρια. Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Βίκυ και η γυναίκα που πήρε μέρος στη φονική επίθεση στο κότερο είναι το ίδιο πρόσωπο ενώ την ίδια ώρα ο Φοίβος κι η Βίκυ ανατινάζουν την αποθήκη και σκορπούν τον θάνατο σε όλα τα μεγάλα κεφάλια της οργάνωσης.

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Ο Έκτορας αναγκάζει την Αλίκη να του πει ποιος της επιτέθηκε κι αυτή τελικά του λέει πως ήταν ο θείος της. Η Νόνα βάζει ιδέες στο κεφάλι της Έρσης και την κάνει να αμφιβάλει για τον Οδυσσέα. Ο Φρίξος γνωρίζει την Έλλη και πιστεύει πως η γνωριμία τους είναι καρμική! Ο Φοίβος λέει στους γονείς του ότι έχει “μπλέξει” με μια μεγαλύτερη γυναίκα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ, ο Έκτορας ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι δέχεται την πρόταση για να αναλάβει ως επικεφαλής του πολιτικού γραφείου.

Ο Μιλτιάδης όμως τελικά δεν τον θέλει στο γραφείο επειδή κατηγόρησε τον Φοίβο πως είναι πληρωμένος δολοφόνος! Η Κατερίνα “σκοτώνει” έναν πίνακα αξίας και με τα λεφτά σπεύδει στο μαγαζί της Σμαράγδας για να αγοράσει ρούχα. Ο Έκτορας εντοπίζει τον θείο της Αλίκης και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ευγενία παίζει το τελευταίο της χαρτί και εκβιάζει τον Μάρκο ζητώντας πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Η Έρση βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά.

8 Λέξεις 23/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Η Ιφιγένεια, η Αντριάνα και η Έλλη δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να πάνε την Έρση έγκαιρα στην κλινική, αφού την έχουν πιάσει οι πόνοι και είναι έτοιμη να γεννήσει. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας, ανύποπτος, κάθεται και πίνει καφέ με την Αντιγόνη στο ξενοδοχείο και το κινητό του έχει μείνει από μπαταρία. Κάθε προσπάθεια της Ιφιγένειας να τον βρει πέφτει στο κενό, οπότε επιστρατεύει τον Σπύρο, ο οποίος όμως συναντά διάφορα εμπόδια. Η Ναυσικά βλέπει τη Λουκία αγκαλιά με έναν άντρα στο Καβούρι κι αμέσως ειδοποιεί τον Μιχαήλ, ο οποίος καταλαβαίνει ότι η Λουκία δεν ήταν αυτή που πίστευε κι ότι πρέπει πια να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία.

Ο ντετέκτιβ δίνει στον Άκη μια πληροφορία, που φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για να βρεθεί η Αποστολία, της οποίας η εξαφάνιση εξακολουθεί να καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Ο Μιλτιάδης, μετά τις αποκαλύψεις του Έκτορα για τον Φοίβο, είναι τρομερά προβληματισμένος αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τις σκέψεις του σε κανέναν, ούτε καν στην Κατερίνα και δεν ξέρει από πού να αρχίσει να ψάχνει…

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Η γέννηση των διδύμων γεμίζει χαρά τον Οδυσσέα, που είναι αποφασισμένος να κάνει ένα δώρο στην Έρση για να το έχει σαν ενθύμιο για τη μεγάλη αυτή μέρα. Μην μπορώντας να δικαιολογήσει τα έξοδα, εκμυστηρεύεται στον Μάρκο και τη Ναυσικά για τη δουλειά με την τοιχογραφία και τους βάζει στο κόλπο για να μπαλώσει την κατάσταση. Τα μωρά μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα επειδή είναι πρόωρα κι όλοι ανυπομονούν να τα δουν. Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ για το συμβάν με τον ξυλοδαρμό προτού κυκλοφορήσει στις ειδήσεις. Ο Μιλτιάδης γίνεται έξαλλος κι απαιτεί από τον Μιχαήλ να τον ξηλώσουν πριν επηρεαστεί το κόμμα, όμως ο Μιχαήλ αρνείται.

Παράλληλα, Έκτορας και Αλίκη πάνε στην Κέρκυρα για να δουν την Έρση και τα μωρά. Στο νησί καταφθάνει και η Ναυσικά με τον Μάρκο, με την Αντριάνα να του εκδηλώνει το ενδιαφέρον της σε κάθε ευκαιρία. Η Εύα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά μάταια. Η Στέλλα με την Ευγενία εκβιάζουν ξανά τη Σμαράγδα, όμως η αντίδραση της Σμαράγδας δεν είναι η αναμενόμενη. Ο Άκης εντοπίζει το σπίτι που θεωρεί ότι κρύβεται η Αποστολία, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Η Ηλιάνα αποφασίζει να πει τα πάντα στον Σίμο σχετικά με την απάτη της Βίκυς. Η Κατερίνα ακούει τον Λουκά να κάνει «ερωτική εξομολόγηση» στον Μιλτιάδη αναπολώντας το παρελθόν τους, τότε που γνωρίστηκαν…

8 Λέξεις 24/09/2020
2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Η Κατερίνα βιώνει το απόλυτο σοκ, καθώς το μυστικό του Μιλτιάδη και του Λουκά έχει αποκαλυφθεί. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του Μιλτιάδη, που πλέον είναι ράκος από την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα η Έρση με τον Οδυσσέα ζουν ευτυχισμένες στιγμές μετά τη γέννηση των μωρών τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια μικρή ανησυχία καθώς τα μικρά βρίσκονται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Η Ναυσικά με τον Μάρκο και όλοι όσοι βρίσκονται στην Κέρκυρα κοντά τους, μοιράζονται τη χαρά τους, καθώς και οι Πετροσιάν που έρχονται επειγόντως από τη Ρώμη για το ευχάριστο γεγονός. Ο Φρίξος δείχνει να είναι γοητευμένος από την Έλλη που τον επισκέπτεται στο σπίτι του, για να του δώσει συμβουλές για το μποστάνι του. Στο μεταξύ, ο Άκης είναι σίγουρος ότι η Αποστολία κρύβεται στο σπίτι της θείας της στον Ωρωπό και παρότι η προσπάθειά του να την προσεγγίσει αποτυγχάνει, αποφασίζει να ξαναπάει κι εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Η Αποστολία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Άκη κι αυτός με τη σειρά του την πείθει να πάνε στην αστυνομία. Η Ευγενία με την Στέλλα εκβιάζουν τον Δημήτρη κι εκείνος ζητάει διορία τρεις μέρες για να συγκεντρώσει το ποσό. Ο Σίμος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της Βίκυς και να συλλέγει πληροφορίες. Η Κατερίνα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αρνείται να μιλήσει στον Λουκά και τον Μιλτιάδη κι αποφασίζει να μάθει την αλήθεια μέσω της Σμαράγδας.

Η Εύα ζητάει από τη Ναυσικά να γυρίσει πίσω από την Ελβετία, βασισμένη στην μεταστροφή της Ολυμπίας. Ο Έκτορας εξηγεί στον Μιχαήλ πώς μπορεί να διεκδικήσει τη γονική μέριμνα του γιου του από τη Ρωξάνη. Ο Φρίξος γίνεται πολύ φίλος με την Ιφιγένεια, γεγονός που ενοχλεί τον Σπύρο. Την ίδια ώρα, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να πλησιάσει την Έλλη. Η Ηλιάνα μαθαίνει για τη γέννηση των δίδυμων του Οδυσσέα και της Έρσης και βράζει από θυμό και ζήλια. Η Στέλλα και η Ευγενία πάνε να πάρουν τα λεφτά του εκβιασμού, αλλά κάποιος τις πυροβολεί εξ ’επαφής.

 

Close