«8 Λέξεις»: Τι συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης; Πρόκειται να "κοπεί" πρόωρα η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου;

Δεν είναι και πολύ ευοίωνα τα νέα για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις”. Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά στα οποία στόχευε το κανάλι και ο σκηνοθέτης. Και είναι λογικό αφού τη νέα τηλεοπτική σεζόν κυνηγούν την πρώτη θέση πολλές σειρές, πολλά υποσχόμενες και εξίσου καλοδουλεμένες.

Φήμες κάνουν λοιπόν λόγο για πρόωρο κόψιμο της σειράς, χωρίς ο ίδιος ο Γεωργίου να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση και να έχει απαντήσει. Φρόντισε όμως ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του να λήξει το θέμα αυτό και να μιλήσει για τις φήμες τις οποίες ακούγονται.

Δείτε επίσης Οι αγοραπωλησίες βρεφών, ο «τιμοκατάλογος» και όλη η αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης

Όπως είπε ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τίποτα δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά στις ημέρες και την ώρα προβολής της σειράς, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ούτε το «Boom!« του Τανιμανίδη μετακομίζει.

«Δεν αλλάζει μέρα και ώρα προβολής το ‘8 Λέξεις’ Επίσημα σας το λέω από το κανάλι», ανακοίνωσε, μη παραλείποντας να μιλήσει και για το μέλλον του «Guss My Age» το οποίο ο ίδιος παρουσιάζει και το οποίο επίσης δεν έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση.

Δείτε επίσης Ο Ερρίκος Πετιλόν βρίσκεται στο ψυχιατρείο και δεν θυμίζει σε τίποτα με τον άντρα που ξέραμε

«Είναι συμφωνημένο να γυρίσουμε 100 επεισόδια. Το κανάλι θα αποφασίσει πότε και πώς θα τα παίξει, ανέφερε, μη διαψεύδοντας επί της ουσίας πως το τηλεπαιχνίδι του ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Close