Άγριες Μέλισσες 6 χρόνια μετά: Μυρσίνη και Βόσκαρης σε ένα σατανικό σχέδιο

Άγριες μέλισσες 6 χρόνια μετά : Μυρσίνη και Βόσκαρης σε ένα σατανικό σχέδιο

Και αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να συμβεί ακόμα στον νέο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει με τις ζωές των πρωταγωνιστών έξι χρόνια μετά, είναι πολλά και συγκλονιστικά αυτά που θα δούμε σύμφωνα με το tv o’clock

Μέσα σε πολλές ανατροπές στο σενάριο, θα δούμε την Ελένη να πέφτει θύμα βιασμού μέσα στη φυλακή από τον διευθυντή των φυλακών και μάλιστα να μένει έγκυος στο παιδί του.

Δείτε  ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 25 ,26 ,27, 28, 29, 30

Άγριες μέλισσες 6 χρόνια μετά

Πιο συγκεκριμένα, μετά την καταδίκη της Ελένης και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή όλων των κατοίκων του Διαφανίου, στα επόμενα επεισόδια της σειράς πρόκειται να δούμε τι συμβαίνει έξι χρόνια μετά. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή και πέφτει θύμα των αδίστακτων πράξεών του. Ωστόσο, η ίδια επιμένει να κρατάει μακριά το Λάμπρο απ’ όσα της συμβαίνουν.

Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, με την οποία μοιράζεται τα πάντα και είναι η μοναδική που τη στηρίζει. Καθημερινά έχει συγκρούσεις με το Βόσκαρη, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει σε ζωντανή αντιπαράθεση μαζί του με στόχο να προστατέψει μια νεαρή συγκρατούμενη από τις άρρωστες ορέξεις του. Έπειτα, από την επίθεση εναντίον του, η Ελένη οδηγείται ξανά στην απομόνωση περνώντας μια κόλαση στα χέρια του.

Εκεί, όμως πρόκειται να δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι. Βλέπει μια γυναικεία φιγούρα και είναι σίγουρη πως πρόκειται για τη Μυρσίνη. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να πιστεύει πως η Μυρσίνη συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Βόσκαρη και αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική μαζί του με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί πολύ τη νίκη του εναντίον της, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Ο ίδιος, σύντομα, ανακαλύπτει, μετά από μια αδιαθεσία της Ελένης, πως είναι έγκυος. Μια εγκυμοσύνη που κανείς δεν είχε υπολογίσει. Από εδώ και πέρα όλα αλλάζουν. Πως θα αντιμετωπίσει ο Βόσκαρης αυτή τη μεγάλη ανατροπή;

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

Close